Skip to main content

Surpriză la Românii au talent. WowBiz: Un concurent al show-ului, „tăinuitorul”, e de fapt un complice la o crimă

 
Concurent Romanii au talent
Concurent Romanii au talent

Povestea unui deţinut i-a emoţionat până la lacrimi pe cei patru juraţi de la Românii au talent. Andrei Grigoriu, unul dintre concurenţii ediţiei de vineri  a trecut în etapa următoare cu un număr în care şi-a spus povestea vieţii: "11 ani de puşcărie pentru că a tăinuit o crimă", ani în care a fost susţinut de sora lui.

Publicitate

Emisiunea WowBiz relatează însă o altă variantă, bazată pe declaraţiile făcute de mama tinerei care a fost ucisă în 2003: Andrei Grigoriu ar fi fost fost complice la crimă: el ar fi ţinut-o pe tânără, în timp ce prietenul lui - Constantin Lungu - i-a tăiat gâtul acesteia, relatează WoWbiz.ro.

Erika, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă în decembrie 2003 în spatele blocului, pentru 200 de euro. Doi tineri pe care-i cunoştea din copilărie, i-au tăiat gâtul. Lungu Constantin, care avea atunci 21 de ani, a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare, in timp ce Grigoriu Andrei (concurentul de la Românii au talent), care avea 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de puscarie. Grigoriu Andrei este liber inca de la jumatatea lunii decembrie

Mama fetei, pentru Wowbiz:

"Andrei Grigoriu a fost considerat complice la crimă. El a fost cel care a chemat-o pe fiică mea jos, spunându-i că vrea să-i dea datoria. El şi celălalt băiat, Lungu, se împrumutaseră la Erika cu 200 de euro şi tot amânau să-i dea banii. Am înţeles că atunci când s-au întâlnit cu fiică mea i-au mai cerut bani, iar ea a început să ţipe la ei. S-au enervat şi au omorât-o. Andrei Grigoriu a ţinut-o că să nu ţipe, iar Lungu i-a tăiat gâtul.

Fata mea s-a zbătut, au spus anchetatorii, pentru că a fost atât de tare ţinută încât avea mandibulă ruptă. Cei doi criminali au plecat apoi, s-au spălat în Bega şi tot acolo au aruncat cuţitul. Apoi, au fost la bunica unuia dintre ei şi s-au schimbat, iar hainele murdare de sânge, Grigoriu le-a ars sub un pod. Eu ştiu toate aceste informaţii de la proces, din ce spuneau anchetatorii".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • taselgh taselgh
    Si uite postacul platit de protv.

    Cat tupeu sa ai ?!? Deci wowbiz e de vina aici, ca "isi baga nasul" ? Pe bune ?!?
  • Marian Marian
    Cine naiba sunt aceste panarame de la wow biz de isi baga nasul pe peste tot . Asa au facut si cu emisiunea sunt celebru scoate-ma din jungla.Acum isi baga nasul si la romanii au talent . Cine se crede Madalin Ionescu , ce crede ca asa e audienta de la protv ? Iar celor care sta si critica ca emisiunea este asa si asa sa se uite la tiganii de pe Antena 1.
  • gigi gigi
    Ce asteptari poti sa ai de la o asemenea mizerie de emisiune care promoveaza silicoane, buci si dansatoare la bara sau tot felul de alti afoni si non-talente dar care in schimb vin cu o telenovela lacrimogena pe care producatorii emisiunii o pot exploata la maxim prezentand-o milioanelor de gura casca care nu gasesc altceva mai bun de facut intr-o seara de vineri decat sa stea in fata tembelizorului si sa urmeasca prontv.
  • Iulian Iulian
    Saraca fata.. Condoleante

    Cat despre show-ul "Romanii au talent" - cel mai naspa cu Raduleasca si Bebe.
  • Florin Florin
    Banuiesc ca paginademedia poate macar sa confirme acest aspect cu ceva, cum ar fi un document. Sa preiei doar stirea de la un tabloid e cam naspa pentru paginademedia.

    Cat despre caz, nu pot sa il condamn pe el. Problema este ca el era inca inchis cand a participat, de unde rezulta ca Protv si autoritatile publice ar fi trebuit sa stie care e realitate si daca e adevarat ceea ce spune el sau nu.

Trimite un comentariu

sus