Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş despre plecarea Monei Segall: “A fost un moment de cotitură”. Cum a rămas la Pro TV

 
Bartos 8
Bartos 8

VIDEO. “A fost un moment de cotitură, pentru că ea era, la un moment dat, tot ceea ce a însemnat producţie de calitate în Buftea, în Pro TV, în general în România”, a spus Pavel Bartoş despre plecarea Monei Segall, la interviul PaginademediaTV.

Publicitate

Petrişor Obae: Cum ai resimţit plecarea Monei Segall?

PAVEL BARTOŞ: Nu pot să zic că a fost un moment fericit, Doamne Fereşte. Ăla a fost un moment de cotitură cumva, pentru că ea era, la un moment dat, tot ceea ce a însemnat producţie de calitate în Buftea, în Pro TV, în general în România.

Dar cred în challenge-uri. Şi pentru că am iubit foarte mult formatele Vocea României şi Românii au talent mi-am zis: iubesc prea mult aceste formate. După aceea, mi s-a dat încrederea în faptul că oamenii care au venit sunt oameni profesionişti, care au făcut aceste formate.

Ne-am dus în ţările în care le-au făcut şi am văzut cum le fac. Am zis da, ne-am convins. Nu există doar Pavel Bartoş şi Smiley în televiziune, există şi alţi oameni care fac televiziune.

A existat atunci o campanie de atragere a oamenilor dinspre Pro TV spre echipa Monei Segall, spre Antena 1. Cum ai rezistat acestui val şi ce te-a ţinut la Pro TV?

PAVEL BARTOŞ: Cum am spus, iubesc foarte mult aceste formate. Le iubesc! Le ştiam potenţialul. Nu erau nişte formate care s-au epuizat. În fiecare an, lumea aşteaptă din ce în ce mai mult aceste emisiuni să vadă cum se dezvoltă. Şi atunci a trebuit să-mi acord încrederea altor oameni, dar profesionişti, care au făcut aceste lucruri. La vremuri noi, producători noi. La producători noi, principii noi, policiti noi.

Ţine de tine cât te poţi adapta, iar eu mă consider o persoană adaptabilă. Şi încă un lucru: am încredere în mine. Am ajuns la un anume nivel – sper – în care eu am încredere în mine. Ştiu că ceea ce fac poate fi bine, şi dacă am producătorul bun şi echipa bună, poate fi foarte bine.

A fost greu să o refuzi pe Mona Segall, cea care te-a adus în această poziţie?
Nu ţine de refuz sau de accept, a fost un moment de cotitură. Normal că mi-aş fi dorit să continuăm la nesfârşit colaborarea noastră, sper, cândva, să ne reîntâlnim. O consider un producător foarte, foarte bun. Şi foarte profesionist. Dar, pe de altă parte, îţi pui nişte probleme, îţi pui nişte întrebări, iar răspunsurile vin din tine.

Pot să mai fac ceva nefiind sub bagheta respectivă? Şi mi-am dat seama că da. Am încredere în mine. Plus că oamenii care au venit mi-au dat încrederea, mi-au dat măcar premisele unei încrederi viabile şi care uite, în timp, s-au dovedit valabile. Exact ce le cerem noi concurenţilor, mi-am cerut eu de la mine. Consider că sunt la o maturitate profesională în care pot să-mi gestionez singur nişte lucruri care ţin de mine. Nu pot să gestionez lucruri legate de un brand sau de o emisiune, dar care ţin de mine, sigur.

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Pavel Bartoş, la PaginademediaTV, despre plecarea Monei Segall:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus