Skip to main content

Vine Cheful, scos din grila Pro TV. Ce va fi în locul producţiei

 
Vine CHEFul! (2)
Vine CHEFul! (2)

A rezistat doar două ediţii consecutive. Emisiunea Vine Cheful, de la Pro TV, a fost scoasă din grilă după numai două ediţii şi va lipsi din grila postului cel puţin două săptămâni. Din informaţiile paginademedia.ro nu s-a luat încă o decizie legată de renunţarea la emisiunea Vine Cheful, produsă de Constantin Entertainment.

Publicitate

Pro TV va difuza mâine, în locul emisiunii de divertisment, Ferma Vedetelor. Săptămâna viitoare, marţi, de la 21.30, postul de televiziune a programat Las Fierbinţi, întrucât joi va avea meci de Cupa României, între Steaua şi Petrolul.

Vine Cheful, emisiune prezentată de Victor Melian, a fost bătută încă de la prima ediţie de serialul turcesc de la Kanal D. A avut 1,4 milioane de telespectatori pe minut, la mică distanţă de Kanal D. La oraşe, distanţa dintre cele două posturi a fost de 200.000 de telespectatori. Producţia de Pro TV a condus doar pe publicul comercial, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sy Sy
    Cu Melian nu putea avea alta soarta, desi formatul are potential. Iar Ferma vedetelor este cea mai slaba emisiune de gen a Pro TV.
  • Margelatu Margelatu
    Emisiunea asta era de o prostie rara!
    Vine sa-ti rezolve probleme restaurantului un nene zis Chef (dar pe care nu-l stie nici Google), iti da un strat de vopsea pe pereti, iti mai face niste mici reparatii, iti arata cum se rupe frunza de busuioc si cam atat.
    Iar la final iti umple restaurantul cu niste oameni platiti sa vina acolo si iti spune ca ti-a rezolvat toate problemele restaurantului!
  • Vlad Vlad
    este grecoaică nu bulgăroaică
  • pArA pArA
    Si eu sunt de parere ca formatul e foarte bun ... si ca are potential la PRO ... doar ca sunt cateva chestii care ar trebui revizuite ...

    Productia mi se pare cea mai slaba dintre toate productiile PRO , prezentatorul e foarte fad si investitile in acest format mi se par minime ... Daca PRO-ul ar revizui aceste aspecte sunt sigur ca formatul ar avea succes.
  • andra andra
    Nu ar fi fost mai bine ca emisiunea sa fie facuta de echipa care a facut ultimul sezon de Masterchef?
  • makanake makanake
    Ce emisiuni au ajuns sa fie la Pro. Se vede ca noua sefa de productie e venita din Prima TV, unde a facut doar emisiuni penale gen Ernest de prinde cu amanta. Cica va fi in grila chiar si o emisiune reality cu script. :)))) Adica, intelegeti voi...
  • iulia1 iulia1
    Bulgaroaica si lituanianul sunt foarte buni in materie de programming tv.
  • Catalinnn Catalinnn
    Robert,dintre prezentatorii de talk-show-uri,Teo are cea mai multa experienta ,insa Bursucu' foloseste multe cuvinte obscene...Ar trebui sa o puna de la 10 dimineata,iar dupa-masa un serial turcesc nou,ca sa mai ridice si audienta stirilor.
  • Expertul, Expertul,
    Emisiunea cred ca ar merge bine duminica, de la 10.00, inlocuind Dupa 20 de ani, care are audiente modeste. Cred ca emisiunea e profitabila, dar trage audientele din Prime Time in jos. Vine Cheful e produsa cu oameni putini!
  • Expertul, Expertul,
    Decizie asteptata! Trebuie inlochuiti producatorii si prezentatorul. Formatul e bun, si cred ca poate obtine audiente bune la vara!
  • Radu Radu
    Cu un asa prezentator (Victor Melian) soarta emisiunii era aceasta inca de la inceput.
  • Florin Florin
    Ferma are in jur de 2 milioane pe seara. Doar sambata de la 22:30 a avut audiente mai slabe. Semnele arata insa ca inca nu s-a stabilizat, iar daca vor exista prea multe mutari emisiunea o va lua in jos sigur.
  • geo geo
    Vine cheful nu avea audiente chiar asa de proaste insa era intrecuta de concurenta...iar cum Prov ul vrea sa fie numarul 1 cu orice pret...Nu de alta, dar nici Ferma nu prea merge...si mai este mult pina la final...
  • Florin Florin
    era de asteptat. ar putea incerca sa o mute in weekend in timpul zilei, dar nu stiu daca renteaza.
  • Adi Adi
    Mai face si Protv greseli. Aceasta emisiune este una din tepele pe care si le-a luat. Daca emisiunea asta era la Prima sau National nu facea 1 punct de rating!!

Trimite un comentariu

sus