Skip to main content

EFECTUL ANUNŢUL.RO: Libertatea a suspendat anunţurile prin care fetele îşi prezentau oferta de "clipe intime"

 
Anunturi Libertatea
Anunturi Libertatea

PRECEDENT. Cazul Anuntul.ro, dat în urmărire penală pentru proxenetism din cauza anunţurilor publicate, a pus în gardă tabloidele care publică astfel de anunţuri de ani buni.

Publicitate

Tabloidul Libertatea a suspendat, începând de azi, astfel de anunţuri, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier, care editează ziarul.

"Până la clarificarea legală a situaţiei, am decis să nu mai publicăm astfel de anunţuri", a spus Mihnea Vasiliu.

"Pentru publicarea acestor anunţuri, ziarul Libertatea avea contracte cu agenţii de anunţuri. Nu erau contracte cu persoane fizice. Potrivit contractului, răspunderea pentru anunţurile publicate le revenea lor, dar, până la clarificarea, a decis să le suspendăm", a precizat managerul Ringier.

Anunţurile din Libertatea apareau la secţiunea "Întălniri fierbinţi" şi erau, practic, oferte explicite de clipe intime contracost, cu tarifele aferente şi cu tipul de activităţi prestat pentru sumele respective, în detaliu.

Reamintim că site-ul anunţul.ro este urmărit penal pentru proxenetism, după ce procurorii au stabilit că prin intermediul acestuia erau racolaţi "clienţi" de către mai multe persoane.

Potrivit procurorilor, între 24 mai 2013 şi 4 februarie 2015, site-ul www.anuntul.ro, prin modul său de structurare, a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane care au postat anunţurile. Prin această acceptare de promovare a serviciilor oferite, acest site le-a facilitat persoanelor care practică prostituţia racolarea de clienţi cu care acestea întreţineau raporturi sexuale contra cost.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Fetele astea ori sunt victimele polițiștilor (dacă își racolează clienții din stradă), ori sunt victimele peștilor, uneori ale propriilor clienți, iar dacă se retrag să-și facă meseria într-un apartament, ca să nu mai deranjeze ochiul pudic al publicului, sunt sancționate, indirect, pentru că dau anunțuri la mica publicitate.
    http://www.dollo.ro/2015/09/prostitutie-legalizare-proxenetism/
  • john john
    Io as muta serverul in rusia.
  • mircea mircea
    Cea mai buna solutie: legalizarea prostitutiei. Prin faptul ca au obligat situl ala sa renunte la reclamele de genul, n-au oprit si n-o sa opreasca fenomenul. Cel mai simplu si benefic pentru bugetul de stat, legalizati prostitutia si le obligati pe fete sa plateasca impozite.
  • Stefana Stefana
    De asemenea, si faimosul site de anunturi intampina aceleasi probleme. Si nu inteleg care clarificare legala. Va asteptati sa nu mai faca fetele prostitutie?

Trimite un comentariu

sus