Skip to main content

Încep preselecţiile pentru noul sezon Vocea României

 
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

Pro TV dă startul preselecţiilor pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului muzical Vocea României.

Publicitate

Televiziunea din Pache Protopopescu anunţă că înscrierile pentru preselecţiile care vor avea loc în Iaşi, Cluj, Braşov şi Timişoara se pot face pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

AUDIENŢE. Vocea României se numără printre cele mai vizionate producţii  din grila Pro TV. În sezonul trecut, emisiunea de pe Pro TV a fost lider în fiecare seară de vineri, cu excepţia unei singure zile în care X Factor (Antena 1) a egalat Vocea României.

În etapa preselecţiilor a sezonului cu numărul 4, show-ul a fost urmărit de peste două milioane de telespectatori din întreaga ţară, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cea mai vizionată ediţie a sezonului trecut a fost cea din 24 noiembrie 2014, când emisiunea a atras peste 2,1 milioane de persoane, pe minut. Audienţele celui de-al patrulea sezon al Vocii României pot fi consultate AICI.

Formatul The Voice a câştigat în 2015 premii ca: People’s Choice Awards - Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards - Favourite Talent Competition Show şi Producers Guild of America - Outstanding Producer of Competition Television.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Cea mai de calitate emisiune din Romania , chiar daca nu face ratingurile "Romanii au Talent" , cu siguranta la calitate e o clasa peste.
  • Florin Florin
    Nu e adevarat. Vocea e lider in US. X Factor s-a anulat acolo. In UK stiu ca nu concureaza in mod direct, dar emisiunea cu dans depaseste de multe ori X Factor. Formatul a imbatranit.
  • Iulian Iulian
    La MasterChef au inceput inscrierile pe site - http://masterchef.protv.ro
    Preselectiile incep din iunie
  • Iulian Iulian
    Afara X FACTOR este lider de audienta, in Romania nu prea. Romanilor le place sa auda voci "exceptionale" nu voci de "rahat".
  • radu radu
    Dar la Masterchef cand incep preselectiile?
  • Alex Alex
    Banuies ca si vocea va avea platoul tot la Kentauros...
  • Florin Florin
    ramane cel mai bun talent show din Romania.

Trimite un comentariu

sus