Skip to main content

PLECARE LA VÂRFUL PRO TV. Producătorul general al Pro TV şi-a dat demisia

 
Ana Maria Modalca
Ana Maria Modalca

EXCLUSIV. Unul dintre oamenii care coordonează producţiile Pro TV va pleca de la postul de televiziune. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Ana Maria Modâlcă şi-a dat demisia de la compania deţinută de grupul CME.

Publicitate

Ana Maria Modâlcă, head of local production Pro TV, pleacă din această poziţie după un an. În aprilie 2014, ea a preluat această poziţie după ce a fost, timp de aproape zece ani, şeful producţiilor locale la postul Prima TV.

În prezent, structura de conducere a Pro TV îi include pe Aleksandras Cesnavicius (director general), Stella Litou (director de programe) şi Melanie Triebel, head of production.

Pe de altă parte, alţi doi şefi de departament pleacă de la Pro TV. Este vorba de Adrian Trâncă, şeful departamentului IT  şi de Dana Negrău, director de resurse umane.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Go Tranca, Go!!!:)).......
  • exprotv exprotv
    Jos palaria in fata Domnului Tzetze .Si ca om si ca profesionist . Prima mea zi de Protv a fost de ziua lui de nastere. Ce mai vremuri !
  • exprotv exprotv
    E bineee ! Ironia sortii , Sarbu a avut ideea ( ambitia ) sa aduca straini de top pe care sa-i puna la munca in Romania . Printre primii a fost Zeffirelli . Iata ca Romania a redevenit tara de imigratie , ca prin 1938 . Micul Paris !
  • Cabral Cabral
    Duca-se toti!
  • Un Om Un Om
    Din pacate romanii sunt nevoiti sa plece din locul ala. Sunt permanent incalecati si urmariti de cate un strain care nu e nici pe departe la acelasi nivel din punct de vedere profesional. Romanii bine pregatiti nu au cum sa mai stea prea mult printre tonele de consultanti fara valoare veniti din te miri ce locuri incercand sa impuna televiziunea de acum 10 ani,chiar mai mult. Este o intoarcere in timp ptr multi de acolo. Strainii se incranceneaza sa ii trateze ca pe maimute,chiar daca unii dintre ei au invatat meserie de la romani.
  • RIO RIO
    Nu comentez destituirea romancei care nu s-a remarcat prin NIMIC, ci realizarile extraordinare ale "profesionistilor" de la Constantin, care au cumparat un format de "mare" exceptie din 1900 toamna, ca in Romania merge. Romanii au fost prosti ca nu l-au cumparat mai de mult... Si impreuna cu marea programatoare greco-bulgaroaica, cu mare experienta, au reusit sa duca Stirile pe locul 3. Si uite asa se rescrie istoria... PROTV. Felicitari echipei de nemti, lituanieni, greci si cehi care ne invata cum se face televiziune!
  • george anghelescu jr george anghelescu jr
    Asta cu "demisia" este varianta oficiala. De fapt, a fost data afara dupa rezultatele absolut dezastruoase. A incercat sa aduca la Pro toate mizeriile de fake reality-uri (gen "Tradati in dragoste") pe care le facea inainte la Prima TV. A mai ramas acolo Mihaela Nutu, care a fost adusa tot de ea si care umbla numai cu sapaturi si baga zanzanie intre colegi. Aceste fete de la tara nu sunt de ProTV.
  • Radu Radu
    Pacat de Tzetze
  • Ben Dover Ben Dover
    Andree si mara sunt acelasi om. Ce urata e treaba asta, sa intri sub mai multe nume sa umpli de comentarii.
  • Cristi Cristi
    "Echipa de romani" mai ca a pus CME pe butuci. Cit despre managementul actual, cifrele vorbesc....pagina 18..http://www.cetv-net.com/file/u/presentations/cme_q4_2014_investor_presentation.pdf . Cine duce o companie de pe zero pe 205 marja operativa numai neperformant nu poate fi numit.
  • Expertul, Expertul,
    @mara, Constantin Entertainment este a lui Christoph Mainusch?
  • dariu dariu
    dupa ultimele drame de emisiuni, nici nu ma mira. probabil si-a dat demisia ca sa nu fie mazilita. la cratita!
  • Andree Andree
    Ocupatia nemteasca ia amploare la Pro TV. Cesnavicius s-a inscaunat pana in 2019, Constantin o sa preia toate emisiunile si o sa le faca praf pe model "Lectii de viata", poate si Buftea va ajunge intamplator sa fie cumparata de niste nemti. Si putinii romani ramasi in pozitii importante se bucura ca nu au fost dati si ei afara. Inca. Tic-tac, tic-tac...
  • Iulian Iulian
    Pleaca la Antena 1, va pregati "Romanian Idol" pentru primavara 2016 si "face" Antena 1 HD, cica.
  • Ion din balon Ion din balon
    Romanii pleaca, strainii se lafaie mai tare pe scaune...nimeni nu-i vede ca doar sunt toti pile si relatii iar posturile in Romania sunt caldute, niste adevarate sinecuri pana se trezesc iar americanii din visare!

Trimite un comentariu

sus