Skip to main content

Postul Filmcafe se relansează cu o nouă grafică şi o grilă adresată audienţei generale. Călăreţul fără cap, Dinastia Tudorilor şi How I Met Your Mother, printre serialele programate

 
THE TUDORS
THE TUDORS

Jonathan Rhys Meyers as Henry VIII and Natalie Dormer as Anne Boleyn - Photo: Jonathan Hession/Showtime - Photo ID: tudors_gal2_drape_a_mem3
Dinastia Tudorilor, printre serialele difuzate la noul Filmcafe

Publicitate

Postul Filmcafe  debutează cu un nou design şi un nou conţinut, din 18 mai 2015, potrivit unui anunţ al postului. Televiziunea de filme se repoziţionează către o audienţă generală, cu seriale de luni până vineri
„Călăreţul fără Cap”, serial nominalizat la Emmy, „Vrăjitoarele din East End” cu Julia Ormond şi „Cum am cunoscut-o pe mama voastră” (How I Met Your Mother), sunt câteva dintre producţiile care se vor vedea la Filmcafe

Noua faţă a postului va fi lansată de astăzi, 18 mai. „În spatele noii înfăţisări este o repoziţionare a brandului Filmcafe. Noul aspect subliniază evoluţia postului de televiziune, care îşi stabileşte audienţa către genul de divertisment general, concentrându-se pe un conţinut de comedie, crimă şi aventură/mister.”, spun reprezentanţii postului.

SCHIMBĂRI DE GRAFICĂ. Din punct de vedere vizual, repoziţionarea este marcată de schimbarea logo-ului din roz în bleu-turquise unisex şi întregul design on air al televiziunii, având în identitate animaţii cu elemente urbane.

FILMCAFE_logo_

Conţinutul va fi centrat exclusiv pe genurile: comedie, crimă şi aventură/fantasy şi garanţia.

Printre titlurile aflate la prima difuzare se numără serialul fantasy „Călăreţul fără Cap” şi serialul de mister „Vrăjitoarele din East End”, cu Julia Ormond în rolul principal.

Filmcafe va mai difuza serialul istoric „Dinastia Tudorilor”, dar şi comedia „Cum am cunoscut-o pe mama voastră” (difuzat în fiecare seară de luni până vineri de la ora 20:00).

„A sosit timpul unui refresh al Filmcafe cu o nouă înfăţişare care să înglobeze mai bine promisiunea noului brand. Ţinta noastră este un post de televiziune dinamic care se adresează întregii familii” a declarat Levente Malnay, CEO al AMC Networks International – Central Europe (AMCNI CE).

Filmcafe este fostul Romantica, relansat sub acest nume pe 1 decembrie 2012. Postul a fost deţinut de Chello Media, companie cumpărată de AMC Networks în prima parte a anului trecut.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Le zic sa-si tina bani si sa deschida in alta tara televiziunea. In Romania cu greu ajungi in top 10, si asta doar daca ai ceva puternic, nu filme/seriale plictisitoare..

Trimite un comentariu

sus