Skip to main content

Un membru al Consiliului de Administraţie al TVR a sesizat Parlamentul privind presupuse abuzuri făcute de Tănase la Ştirile TVR

 
TVR
TVR

Adrian Ştefan Bădescu, membru al Consiliului de Administraţie (CA) al TVR, a sesizat Comisiile de Cultură din Parlament privind posibile abuzuri făcute de Stelian Tănase, preşedintele-director general al televiziunii, la Ştirile TVR, unde Claudiu Lucaci a fost înlocuit cu Raluca Stroe Brumariu, scrie Mediafax.

Publicitate

Adrian Ştefan Bădescu, care este numit de Guvern în CA-ul TVR, a transmis recent două sesizări Comisiilor de Cultură din Parlament, în care face trimitere la situaţia Ştirilor TVR.

Într-una din sesizări, Adrian Ştefan Bădescu spune că în procesul de reevaluare a lui Claudiu Lucaci s-ar fi făcut „acte abuzive şi posibile fapte infracţionale".

Bădescu face referire la faptul că Lucaci a primit la reevaluarea sa un punctaj sub cel necesar pentru a-şi putea păstra funcţia de coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri din Societatea Română de Televiziune, iar contestaţia făcută de acesta a fost respinsă. Lucaci a fost reevaluat, deşi a obţinut un punctaj care îi permitea să îşi menţină actuala funcţie la prima evaluare a activităţii sale, însă o comisie condusă de Stelian Tănase, preşedintele-director general (PDG) al TVR, a decis că procesul de evaluare în cazul său trebuie reluat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Tanase Stelian trebuie sa plateasca pentru toate abuzurile sale. Urgent! Nu doar prin demitere.
  • Livia Pila Livia Pila
    Nu e vorba de abuzuri presupuse. Ci de abuzuri in lege. Pentru care Tanase trebuie sa dea seama. Urgent!

Trimite un comentariu

sus