Skip to main content

Curtea de Apel Bucureşti a respins acţiunea preşedintelui CNA împotriva a 6 membri ai Consiliului

 
laura georgescu
laura georgescu

Curtea de Apel Bucureşti a respins joi cererea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, care i-a chemat în judecată pe 6 membri CNA, din cauză că i-au redus atribuţiile la conducerea Consiliului, prin modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare (ROF), scrie Mediafax.

Publicitate

Printr-o hotărâre pronunţată joi, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins cererea Laurei Georgescu de chemare în judecată a colegilor săi "pentru lipsa procedurii prealabile". Totodată, instanţa a admis "excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâţi".

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a declarat că se supune hotărârii instanţei. "De altfel, ţin să menţionez că a fost respinsă acţiunea pe o excepţie procedurală şi, în consecinţă, nici acum nu avem o opinie a instanţei dacă avem de-a face cu un ROF legal sau ilegal", a declarat Laura Georgescu.

Laura Georgescu solicitase instanţei "obligarea pârâţilor la plata de daune morale în cuantum de 12.000 de lei". De asemenea, Georgescu a cerut instanţei "obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus