Skip to main content

Două noi seriale originale HBO, de luni seara, la HBO şi pe HBO GO, cu Tim Robbins şi Dwayne Johnson

 
In pragul dezastrului
In pragul dezastrului

Jucătorii / Ballers şi În pragul dezastrului / The Brink, două noi producţii originale HBO, vor avea premiera luni, 22 iunie, la HBO, concomitent cu premiera din SUA. Primul episod al fiecăruia dintre cele două seriale va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO, începând de luni dimineaţa.

Publicitate

Serialul de comedie Jucătorii îl are în distribuţie pe Dwayne Johnson. În timp ce producţia În pragul dezastrului, o comedie neagră marca HBO, ce se concentrează pe o criză geopolitică şi efectele sale asupra a trei bărbaţi diferiţi şi disperaţi.

Paginademedia.ro prezintă în continuare detaliile celor două producţii:

Dwayne Johnson, la primul rol constant într-un serial

Jucătorii / Ballers este creat de Steve Levinson şi marchează debutul la HBO al lui Dwayne Johnson în primul său rol constant de la televizor.

Jucătorii / Ballers, noua comedie de la HBO, explorează lumea unui grup de fotbalişti seniori şi o generaţie mai tânără de jucători din oraşul Miami, Florida. Deşi dau dovadă de profesionalism când vine vorba de fotbal, fiecare are probleme personale în afara terenului de joc. În fruntea echipei se află Spencer (Dwayne Johnson), vedeta lumii fotbalului, care acum este pensionat şi încearcă să-şi găsească echilibrul lucrând ca manager pentru jucătorii actuali. În anturajul lui Spencer îl întâlnim pe Ricky (John David Washington), un jucător talentat, care caută să echilibreze pasiunea pentru antichităţi cu cea pentru fotbal; Charles (Omar Miller), un atacant blazat care s-a pensionat, iar acum se chinuie să se adapteze la viaţa de civil; şi Vernon (Donovan Carter), un jucător pe val.

Într-o industrie în care durata carierei este incredibil de scurtă, Spencer şi echipa lui trebuie să descopere unde se termină jocul şi unde începe viaţa, încercând în acelaşi timp să-şi păstreze cumpătul şi să se sprijine unul pe altul.

DIFUZARE. În fiecare luni, de la ora 05:00 şi în reluare de la ora 21:00, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului Jucătorii / Ballers. Serialul va putea fi urmărit şi pe HBO GO.

Tim Robbins este „În pragul dezastrului”

Un nou serial original HBO, o comedie neagră, În pragul dezastrului/ The Brink se concentrează pe o criză geopolitică şi efectele sale asupra a trei bărbaţi diferiţi şi disperaţi: Walter Larson (Tim Robbins), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbot (Jack Black), un umil funcţionar din Serviciul Secret; şi Zeke Tilson (Pablo Schreiber), un pilot de vânătoare. Aceste trei suflete compromise trebuie să iasă din haosul din jurul lor pentru a salva planeta de la al treilea război mondial.

Serialul începe cu o situaţie de criză din Pakistan, unde are loc o lovitură de stat atunci când un general preia controlul ţării şi a arsenalului său nuclear, lăsând soarta lumii pe umerii acestor trei presupuşi eroi americani. De la străzile turbulente ale Orientului Mijlociu, la situaţia de la Casa Albă sau zonă aeriană din Marea Roşie, serialul ne poartă într-o cursă incendiară prin mai multe zone de pe glob şi ne arată modul în care slăbiciunile, ego-ul şi rivalităţile liderilor politici ne pot conduce în pragul izbucnirii unui război mondial.

DIFUZARE. În fiecare luni, de la ora 05:30 şi în reluare de la ora 21:30, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului În pragul dezastrului / The Brink. Serialul va putea fi urmărit şi pe HBO GO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus