Skip to main content

„Ham Talent”, titlul noii emisiuni cu animale de la Antena 1, produsă de Mona Segall

 
campanie caini
campanie caini

Postul Antena 1 pregăteşte pentru această toamnă emisiunea Ham Talent, ce va fi produsă de Mona Segall, şi în care concurenţi vor fi animalele de companie .

Publicitate

„Oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care şi-au înnebunit deja prietenii cu poveştile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor sunt asteptat la preselectii. Echipa de productie va ajunge in intreaga tara in cautarea animaleleor care uimesc prin aptitudinile lor, prin infatisare sau prin povesti”, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Preselecţiile “Ham Talent” vor avea loc la Timisoara pe 27 iunie, la Oradea pe 3 iulie, la Cluj pe 5 iulie, la Iasi pe 1 august si la Bucuresti pe 8 august.

Marele premiu pus în joc este de 20.000 de Euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    imi pare nespus de rau mai cristi ca te am ofensat pe tine si pe alti antenisti si Adoratori ai lui felix Varanul. eu unul, nu sunt interesat de Politica, dar ca multi alti Oameni, eu sunt satul pana in gat de Gunoaie gen felix, si antenele sale (mai ales antena 3). si eu doar imi exprim ura fata de antene, si ura de specimene de tip, gadea, badea, sau capatos, dar si alte specimene precum maruta sau madalin din restul Mediei din lumea asta.

    si daca esti asa de nervos pe mine, poti sa inghiti o cutie de Rudotel si o cutie de Xanax si sa te uiti linistit la capatos si gadea.
  • cristi cristi
    Mona, da exista, se numeste Te cunosc de undeva, e cea mai frumoasa emisiune de divertisment de la noi. Ar fi putut cumula usor peste 2,5 milioane de telespectatori pe minut, daca a1 ar fi avut un HD, sau cel putin un SD mai de Doamne ajuta si o reputatie mai buna. Pana cand sefii antenei 1 se vor trezi in secolul asta si vor implementa si ei HD, postului din baneasa ii va fi greu sa intreaca Pro Tv-ul, care da, are o imagine si un sunet impecabil.
  • Silviu Silviu
    Haaaaam, ham un baieteeel.
  • Mona Mona
    Exista vreo emisiune produsa si montata bine la Antene? De ce ar fi asta ? :))
  • cristi cristi
    Oare de ce se trateaza subiecte care nu au legatura cu politica, tot cu politica. Se vede cat esti de obsedat, suferi pe dinauntru tau de boala politicii. Daca nu isi are rost comentariul la anumite articole, nu il mai scrieti, va puteti face de rusine, cum este cazul si aici!
  • @vaisteaualor @vaisteaualor
    Vad ca iulia1 are si frati. As vrea sa va intreb, obsedatilor, daca va ganditi sa scrieti si o carte care sa includa frustrările voastre.
  • mad79 mad79
    Emisiunea daca va fi produsa si montata ca lumea,va sparge audientele,daca nu,va fi un inca un esec marca Intact!!!
  • abdu rehab abdu rehab
    ham talent... felix hare telent mankatziash....

    ce mai mizerii va incerca sa mai faca felix acum.

    gadea, badea, simona, si capatos vor fi juratii.

    penibilitatea lui felix nu are si nu a avut si nu va avea o limita.
  • iulia1 iulia1
    Nici nu ma mir. Doar cei in varsta se uita din pcate la A3. Cum ii poate hipnotiza Gadea si Badea nu stiu. Dar A3 si RTV nu au viitor. Asa cum a disparut OTV-ul vor dispare si aceste specimene, doar sa-l inchida si Fonta.
  • nenea nenea
    Trebuie pe undeva sa apara si nea Marin daca e produsa de Segall. Fara nea Marin cu nuiaua dupa animale nu ar avea haz emisiunea :)
  • vaisteaualor vaisteaualor
    @ @iulia 1
    daca tu esti tatal iuliei 1, nici nu ne mai miram de unde a mostenit "obsedarea"
    Cred ca oricine se uita la A3 are cosmaruri noaptea. Da' ce zic eu noaptea, are cosmaruri zilnice, latina3 este cosmarul presei romanesti. Numai "obsedati"acolo, ca vad ca te obsedeaza cuvantul:))
    iulia 1:
    sa stii ca jignesti animalele talntate, intact nu are un canal dedicat lor. A3 este un canal al animalelor bine dresate (in rolul dresorului de un alt reprezentant al regnului animal, varanul), care se adreseaza unor fiinte care duc dorul dresorului unic.
  • @iulia1 @iulia1
    Draga mea obsedata, sunt tatal tau.
  • Danny Danny
    Ham talent?! Haios joc de cuvinte, dar atat, nu cred ca poti numi astfel o emisiune. Asta imi aminteste de faza cu "ham un baietel" de la Romanii au talent, o mai stiti, nu?
  • Expertul, Expertul,
    Sigur! Mihai Petre va face parte din juriu acestui show. Ham talent suna cam tiganeste.
  • iulia1 iulia1
    Mircea Badea, tu esti ?

Trimite un comentariu

sus