Skip to main content

Jeremy Clarkson spune că i s-a propus să revină la Top Gear, dar a refuzat

 
hepta_jeremy clarkson - Copy
hepta_jeremy clarkson - Copy

Jeremy Clarkson, fosta gazdă a celei mai vizionate emisiuni britanice, Top Gear, spune că ar fi fost ofertat să revină la cârma show-ului Top Gear, însă a refuzat, scrie theguardian.com.

Publicitate

Clarkson susţine că un director executiv al corporaţiei i-a cerut săptămâna trecută să se întoarcă în emisiune. Asta s-a întâmplat înainte ca postul să îi fie oferit lui Chris Evans. Oferta a fost respinsă, deoarece „s-au întâmplat prea multe”, spune fostul prezentator Top Gear. Clarkson susţine că emisiunea ar fi fost imposibil de făcut fără interferenţe.

„Sper că Chris se va bucura de ceea ce pentru următoarele săptămâni va fi cel mai mare show de maşini”, adaugă el.

Clarkson a mai spus că revenirea nu a fost niciodată o opţiune, nici măcar cu petiţia ”Aduceţi-l înapoi pe Clarkson”, semnată de peste un million de oameni.

BBC a refuzat să comenteze dacă au existat discuţii cu fostul prezentator al Top Gear, dar susţine că acestuia nu i s-a oferit un contract.

Ceilalţi prezentatori, Richard Hammond şi James May, sunt aşteptaţi să se alăture lui Clarkson la o emisiune auto, la un post rival de televiziune, mai spune sursa citată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus