Skip to main content

Meciul Irlanda de Nord - România, din preliminariile Euro 2016, difuzat la TVR 1 în acest week-end

 
camera fotbal ProSport
camera fotbal ProSport

Tricolorii joacă sâmbătă, 13 iunie, de la ora 21.45, la Belfast, al şaselea meci de calificare la EURO 2016, cu echipa Irlandei de Nord. Partida este transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro.

Publicitate

Partida va fi difuzată începând cu ora 21.45, este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată şi urmată, la TVR 1, de Studio Fotbal, emisiune moderată de Tudor Furdui şi avându-i printre invitaţi pe Mihai Stoichiţă şi pe Ovidiu Ioaniţoaia.

„Odată cu meciul de la Belfast intrăm în a doua jumătate a campaniei de calificare. Cele 13 puncte acumulate au adus România pe o poziţie excelentă în perspectiva calificării directe la EURO şi pe locul 12 în clasamentul FIFA. Irlanda de Nord – România este al patrulea meci oficial între cele două echipe, nord-irlandezii reuşind să se califice la braţ cu Anglia la CM din Mexic. O mică revanşă s-a produs la Bucureşti, pe 14 noiembrie, când tricolorii au câştigat cu 2-0, goluri marcate de Paul Papp”, spune Emil Hossu-Longin. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlady Vlady
    Noroc cu Ioanitoaia ca mai vorbeste cineva corect romaneste la teverica.
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Vom beneficia iarasi de magnificul comentariu mut al lui Marinica Olaianos si al lui Emilut Lucica Hossu Longin? Un deliciu, nu alta!

Trimite un comentariu

sus