Skip to main content

SEZON NOU. Filmările la Masterchef încep în două săptămâni

 
Juriul MasterChef Romania
Juriul MasterChef Romania

Pro TV începe filmările pentru showul culinar Masterchef, în două săptămâni, urmând ca emisiunea să fie difuzată pe post în această toamnă. Este vorba de faza audiţiilor, în care aspiranţii îşi prezintă creaţiile culinare în faţa juriului.

Publicitate

Filmările pentru Masterchef se vor desfăşura, în premieră la studiourile Kentauros, unde s-a produs şi recent încheiatul sezon Românii au talent.

Este al doilea sezon MasterChef care îi are ca juraţi pe Adrian Hădean, Patrizia Paglieri şi pe Chef Foa. Pro TV lucrează şi pentru aceste sezon cu compania de producţie Media Factory, care a preluat emisiunea sezonul trecut, după plecarea Monei Segall la Antena 1.

În noua componenţă a juriului, MasterChef a avut startul în luna septembie a anului trecut. Media de audienţă la prima ediţie: un milion şi jumătate de telespectatori medie, din care aproape 900.000 din mediul urban şi jumătate de milion din targetul comercial.

La finala MasterChef de anul trecut, de pe 22 decembrie, s-au uitat 2,2 milioane de telespectatori în medie pe minut, dintre care aproape un milion din oraşe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    Abia astept sa vad noul sezon!

Trimite un comentariu

sus