Skip to main content

Sorin Roşca Stănescu, eliberat condiţionat după ce a executat aproape nouă luni din pedeapsă

 
sorin rosca stanescu
sorin rosca stanescu

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, joi, eliberarea condiţionată a lui Sorin Roşca Stănescu, după ce a executat aproape nouă luni din pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul "Rompetrol", fostul senator urmând să plece din penitenciar, scrie Mediafax.

Publicitate

Hotărârea Tribunalului Ilfov este definitivă, fostul senator Sorin Roşca Stănescu urmând să plece din Penitenciarul Jilava după ce la unitatea de detenţie vor ajunge documentele de la instanţă privind decizia de eliberare.

În 15 mai, Judecătoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Roşca Stănescu să fie eliberat condiţionat, în dosarul "Rompetrol", în care a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare. Instanţa a admit atunci propunerea Penitenciarului Jilava, care a stabilit că Sorin Roşca Stănescu a executat o treime din pedeapsă şi întruneşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Imediat dupa eliberare a mers la Antena 3, la Gadea, unde a declarat ca a intrat si a iesit la fel de nevinovat din inchisoare...fara ca cineva sa il contrazica, fireste...

Trimite un comentariu

sus