Skip to main content

City FM funcţionează cu o grilă neaprobată din cauza insolvenţei. CNA l-a somat ca în trei luni să intre în legalitate

 
91640906.jpg
91640906.jpg

Postul City FM a fost somat de Consiliul Naţional al Audiovizualului să intre în legalitate în ce priveşte grila postului care are licenţe în Sibiu şi Roman, în următoarele trei luni. Postul funcţionează cu o grilă de programe neaprobată de doi ani, de când societatea Radio City FM Bucureşti SRL a rămas fără licenţa radio din Bucureşti, de la care posturile din Roman şi Sibiu preluau programele.

Publicitate

Radio City FM Bucureşti SRL a intrat în procedură de insolvenţă, iar în prezent nu are un plan de reorganizare aprobat, potrivit lui Alexandru Dumitrescu, administrator judiciar în procedura insolvenţei societăţii. Acesta le-a explicat membrilor că săptămâna viitoare va fi numit un administrator special care se va ocupa de societate.

Potrivit lui Dumitrescu, acţionarii Radio City FM Bucureşti SRL sunt Adevărul Holding, cu 60%) şi Adrian Andrici, cu 40%.

Reamintim că Radio City Bucureşti a mai avut o licenţă, în Bucureşti, pe care emitea postul Click FM şi care a fost retrasă de CNA în vara lui 2013.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus