Skip to main content

Compania-mamă a Pro TV anunţă un acord privind vânzarea studiourilor din Buftea

 
studiourile mediapro_foto Adevarul
studiourile mediapro_foto Adevarul

Central European Media Enterprises, compania care operează în România Pro TV, anunţă în cel mai recent raport financiar vânzarea operaţiunilor radio, dar şi a companiei de muzică, MediaPro Music. În plus, în document se precizează şi că grupul de media a ajuns la un acord privind studiourile din Buftea, fără a menţionă însă cine este cumpărătorul. Din informaţiile paginademedia.ro, publicate la începutul lunii iunie, este vorba despre un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu şi mai mulţi oameni de afaceri americani (pe larg, AICI).

Publicitate

Potrivit documentului financiar al CME, companie listată la bursă, vânzarea studiourilor va fi finalizată în cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Cine sunt cumpărătorii? Preluarea este negociată de un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu şi câţiva oameni de afaceri din zona producţiei de film.

Printre aceştia, reprezentanţi Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producţiilor cinematografice independente. Din partea Film Finances este în negocieri preşedintele companiei, Steven Ransohoff.

Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în Statele Unite, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania şi China. Film Finances a fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârşit de către producător. În parteneriat este şi producătorul Donald Kushner. Acesta este cunoscut, printre altele, pentru producţia Monster (cu Charlize Theron), premiată cu Oscar şi pentru că este coproprietar al Chinese Theatre din Hollywood.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ne0 Ne0
    Poate pe intervalul 18.00 - 19.00 sau pe alt target.
  • ghitza ghitza
    Cifrele sunt exact invers.
    Ce spun romanii - 12.9shr (antena1 19.4shr pe acelasi interval)
  • Ne0 Ne0
    In intervalul 17.00 - 19.00, pe publicul comercial(18-49):
    1. ProTv - 4% cu 19,2 share;
    2. Antena 1 - 2,7% cu 12,8 share;
    3. Kanal D - 2% cu 9,4 share.
  • Alex Alex
    Vrem audientele de aseara de la Ce spun romanii?

Trimite un comentariu

sus