Skip to main content

De ce a dat wowbiz.ro imaginile cu Cotabiţă şi infirmiera: “Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarma privind conditiile necorespunzatoare din spital”

 
WowBiz
WowBiz

CULMEA IPOCRIZIEI. După reacţiile provocate de imaginea cu infirmiera alături de Gabriel Cotabiţă, oficialii Kanal D (sub umbrela căruia este editat site-ul wow.biz) au venit cu o explicaţie. De ce au dat poza?

Publicitate

Fără alte comentarii, explicaţia:

“Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarma privind conditiile necorespunzatoare din spital. Este inadmisibil ca un om intr-o situatie precara de sanatate sa aiba parte de un asemenea tratament intr-un spital din Romania”, spun oficialii Kanal D.

Subiectul a fost publicat pe wowbiz.ro fara nicio intentie de a-i aduce vreun prejudiciu lui Gabriel Cotabita si familiei acestuia.

Poziţia integrală a reprezentanţilor Kanal D:

"Asociere eronata a moderatorului Wowbiz, Madalin Ionescu, cu materialele difuzate despre Gabriel Cotabita pe patul de spital

In urma difuzarii imaginilor cu Gabriel Cotabita pe patul de spital, in spatiul public a fost lansata o informatie eronata, de catre Valentin Jucan, membru al CNA. Mentionam ca in emisiunea moderata de Madalin Ionescu nu a fost difuzata nicio stire referitoare la acest subiect, informatie ce poate fi verificata foarte usor.

Subiectul a fost publicat pe wowbiz.ro fara nicio intentie de a-i aduce vreun prejudiciu lui Gabriel Cotabita si familiei acestuia. Mai mult decat atat, site-ul nu au difuzat imaginea in intregime tocmai pentru a proteja intimitatea lui Gabriel Cotabita, un artist respectat si apreciat de Kanal D.

Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarma privind conditiile necorespunzatoare din spital. Este inadmisibil ca un om intr-o situatie precara de sanatate sa aiba parte de un asemenea tratament intr-un spital din Romania.

Au fost aduse grave si nefondate acuzatii la adresa lui Madalin Ionescu, vedeta Kanal D, in legatura cu acest subiect, ceea ce distrage atentia publicului de la un subiect cu adevarat grav, si anume tratamentul persoanelor spitalizate. Kanal D va continua sa atraga atentia asupra neprofesionalismului intalnit in randul unor angajati din sistemul de sanatate romanesc."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gelu gelu
    Maruta .gheeghe .madalin .captos . toate anulate
  • ioana m ioana m
    Exact!
  • adrian adrian
    lucrezi la kanal d ?
  • Iulian Iulian
    In emisiune bineinteles ca nu a aparut, toata emisiunea este cu tiganime si prostitutie. Poza a aparut la stirile canal de, iar sursa era: wowbiz
    Cu sau fara poza, emisiunea tot trebuie suspendata, la fel si a lui Capatos. Prea multa prostie la Tv
  • Iulian Iulian
    Bine, hai sa zicem ca Medelin n-are nici o treaba cu subiectul asta, dar de Marioara Zavorancu? Care mai avea putin si murea cu microfonul (de la canal de) in gura.

    Si Jucan este ipocrit? De ce? Ca zice fix cum se milogeste lingaul la CNA cand primeste o amenda?
  • Gogu Gogu
    Madalin Ionescu e cel mai sinistru personaj de la tv. Dupa ce a grabit moartea marioarei zavoranu s-a gandit ca ii poate face asta si "colegului" cotabita caruia ii plange de mila cu foc. Ce s-ar mai fi bucurat el sa crape "colegu" ca sa faca el rating sa se laude seara ca e cel mai tare, cel mai urmarit, cel mai cel. El saracu de el e doar cel mai prost. Dar nu ii spune nimeni asta. El e prostu solemn!
  • picatcubacu picatcubacu
    culmea culmilor ipocriziei:
    petrisor obae contribuie la hype-ul stirii tocmai pentru ca nimeni nu a autorizat/atestat paginademedia ca fiind un instrument de masurare al deontologiei profesionale.
    ;)
  • geo geo
    Kanal D, in goana dupa scandal, a dat buzna, de mai multe ori, si peste Marioara Zavoranu, aflata pe patul de moarte, in spital...deci Madalin Ionescu nu se afla la prima "abatere" de acest fel.
  • Ioana M Ioana M
    Insist sa urmaresti emisiunea WOWbiz, unde unul dintre moderatorii este Madalin Ionescu si sa precizezi exact data, ora si minutul in care aceasta poza a fost difuzata! Bafta sa gasesti! Si dupa ce gasesti, abia atunci sa comentezi!
  • Adi Adi
    Care emisiune mai ignorantule? Astia tocmai asta spun: ca nepriceputul de la CNA a confundat lucrurile! Nu a fost difuzata nicio stire cu Cotabita in emisiunea Wowbiz!! Jucan asta ne arata inca o data cat de incapabil si penibil este, confundand emisiunea Wowbiz de la Kanal D cu site-ul cu acelasi nume!!
  • Adi Adi
    Tu ori nu ai inteles nimic din ce spune comunicatul ori nu esti in stare sa pricepi ! De la incapabilul si ipocritul de Jucan nu aveam pretentii, dar nici dupa ce ti se explica negru pe alb cum stau lucrurile ,sa nu intelegi , inseamna ca esti dus rau!
  • Iulian Iulian
    Inca ceva, cum sa ne putem astepta sa nu zica/publice de Cotabita, acest site si emisiune de rahat, cand ei au la coperta aceasta poza de toata jena. http://prntscr.com/7t3i9t
  • ștefan ștefan
    Măcar Antena 1 ablurat imaginea
  • Marta Marta
    oricum, subiectul "Cotabita" a fost comentat la limita penibilului de mai toate televiziunile din Romania, inca de la inceput (cu bocitoare, prezicatori, maestri reiki, doctori specializati pe subiecte de cancan ... tot tacamul). Poate e si ceva de invatat din cazul asta nefericit, desi ma indoiesc ca se vrea asta.
  • Iulian Iulian
    Pai ce altceva sa faca inafara de a se scoate din rahatul lor turcesc?
    .
    Vorba membrului CNA, Jucan catre Medelin:
    Spui că Gabriel Cotabiță îți este coleg?
    Atunci, repet, să îți fie rușine! Ți-ai vândut colegul pentru rating, adică pentru bani.

Trimite un comentariu

sus