Skip to main content

La Măruţă intră în concediu, iar Cabral îi ia locul cu emisiunea Ce spun românii

 
Cabral
Cabral

La Măruţă este de astăzi în concediu, iar în locul emisiunii intră Ce spun românii, un game show prezentat de Cabral, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Publicitate

Emisiunea este produsă de Andreea Godeanu, fosta producătoare a emisiunilor lui Teo Trandafir, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie între două familii, care concurează pentru a câştiga premii.


În urma unui sondaj realizat anterior, pe un eşantion de 100 de persoane alese aleatoriu, s-au obţinut cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări gândite special pentru Ce spun românii. Familiile participante vor răspunde la şapte runde de întrebări, fiecare dintre acestea în încercarea de a alege răspunsurile care sunt cât mai apropiate de opinia majoritară a celor 100 de persoane care au participat la sondaj.

Fiecare întrebare din primele şase runde poate aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. În funcţie de runda jucată, punctele pot fi dublate sau chiar triplate, iar echipa cu cele mai multe puncte va câştiga şi se va califica la runda fulger, unde poate câştiga o sumă adiţională de bani în doar 45 de secunde. Runda bonus va fi jucată de doi concurenţi ai familiei câştigătoare. În cazul în care cei doi reuşesc să obţină minimum 200 de puncte, familia câştigă marele premiu.
Familia învingătoare se califică în show-ul din următoarea zi, iar dacă aceasta reuşeşte să câştige cinci show-uri consecutive, obţine la final premiul special, care constă într-un automobil.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel francu daniel francu
    mama, ce jeg de format de anii 90 sau, daca vreti, de antena 1...
  • pas cu pas pas cu pas
    Sunt sigur ca, Cabral o sa faca o treaba buna!
  • Expertul, Expertul,
    Formatul este detinut de Fremantle Media. Da, in trecut formatul a fost la antenuta 1, dar sigur la ProTV va fi produs mai profesionist!
  • iulia1 iulia1
    Dar acest format "Family feud" a fost si prin '96 tot la Pro TV, prezentat de Florin Calinescu - Te uiti si castigi. Era o intrecere intre 2 familii si erau intrebari legate de programele ProTV.
  • Expertul, Expertul,
    Nu cred ca va face audienta! Publicul este obisnuit in intervalul 17.00 - 19.00 cu: crime, violuri, tiganie, vulgaritate sau povesti lacrimogene. Foarte rar un show decent face audiente foarte bune. Si antenuta 1 va face un show cu povesti lacrimogene dupa un format difuzat de AcasaTV in 2007. In strainatate sunt nenumarate cazurile cand un format trece de la o televiziune la alta.

Trimite un comentariu

sus