Skip to main content

RECHIZITORIU. Un angajat CNA, obligat să facă o sesizare împotriva Antenei 3: Laura Georgescu mi-a solicitat să facem „o manţocărie”

 
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a fost cea care „a instigat la redactarea acestor sesizări false”, se arat în rechizitoriul trimis instanţei de către Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul Giga TV - sesizări false. În urma anchetei DNA au fost identificate 25 de sesizări cu date false, în urma cărora au fost sancţionate şapte posturi TV (pe larg, AICI).

Publicitate

Unul dintre angajaţii care au întocmit o astfel de sesizărare a şi povestit procurorului DNA exact cum s-a întâmplat:

„Mai precis, Laura Georgescu a prezentat în acest context conţinutul pe care această sesizare trebuie să-l aibă, mai precis să fie reclamate afirmaţiile defăimătore făcute pe postul Antena 3 la adresa preşedintelui ANI, Horia Georgescu, fără însă a oferi detalii de ce ne solicită acest lucru.

Tot în acest context, Laura Georgescu a precizat în mod explicit ca această sesizare împotriva postului Antena 3 nu trebuie să fie făcută în numele meu, sugerând că trebuie găsite nişte date de identitate inventate.

Ce îmi amintesc în acest context, în momentul în care m-a abordat, Laura Georgescu mi-a solicitat să facem „o manţocărie”, termen pe care eu la acel moment nu l-am înţeles şi i-am solicitat explicaţii.

Aceste explicaţii din partea ei, au fost în sensul realizării acestei sesizări împotriva postului Antena 3.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Ce liniște este la acest articol, nimeni nu mai are nimic de zis.
  • Sabi Sabi
    Foarte tare faza, sesizari false, tot felul de porcarii, bravo DNA. Poate se face curatenie odata si odata in Romania noastra.

Trimite un comentariu

sus