Skip to main content

Tăieri de salarii la Mediafax

 
mediafax
mediafax

Angajatii Mediafax grup vor avea salariile scăzute în următoarea perioadă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în aceste zile ziariştii sunt chemaţi la departamentul de resurse umane pentru a li se comunica situaţia. În cazul salariilor de peste 2.500 de lei, scăderea este de 10%. De menţionat că tăierile se aplică începând de la 1 august.

Publicitate

Măsurile vin în contextul în care Mediafax Group, compania care deţine agenţia de presă, este în insolvenţă. În plus, la începutul acestei săptămâni, Florin Negruţiu, redactor-şef, şi Cristian Tudor Popescu, senior editor şi editorialist, au demisionat din fruntea Gandul.info.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni Adrian Sârbu, patroul Mediafax, a revenit la birou, după ce instanţa a decis renunţarea la arestul la domiciliu şi cercetarea sub control judiciar.

Mediafax nu este singura companie de presa care a recurs la scăderea salariilor. În urmă cu câteva săptămâni, Editura Evenimentul şi Capital a adoptat o măsură de taiere a salariilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    "Modestul" ctp, cu un salariu de ordinul miilor de eur, cand a auzit de taieri de salarii s-a carat.
    Spun "modestul" cu ghilimele pt ca-mi aduc aminte ce fariseu este cu jecutza lui rapciugoasa (cu care venea doar la tv), cu dacia lui veche(de care face atata parada), cu casuta de chirpici de la breaza, cu WC-ul in curte (pt cine mai tine minte minciuna asta uriasa din urma cu 10 ani!)
    Si nu mai venea nici plicul de 6 luni...
  • Titus Steel Titus Steel
    Asa se explica de ce au plecat CTP si Negrutiu. Stiau ei ceva...
  • Maria Maria
    Vizionarul Sarbu si echipa lui de profesionisti care au plecat din Pro nu reusesc sa faca management profitabil pe banii lor decat cu taieri de salarii ? Sa vina americanii! De unde se vede faptul ca nu viziunea ci conjunctura conteaza

Trimite un comentariu

sus