Skip to main content

Amintiri din Pro TV. Fosta şefă Pro TV International şi fostă asistentă a lui Adrian Sârbu: „O sa scriu in cele ce urmeaza, pe rand, intr-o adevarata serie, momente inedite despre experienta din televiziune”

 
Doina Gradea Business Magazin
Doina Gradea Business Magazin

Doina Gradea, fostă asistentă a lui Adrian Sârbu şi apoi şef a Pro TV International, începe pe blogul oaresuntunporc.ro o serie de povestiri cu experienţele sale din compania în care a lucrat până în 2014.

Publicitate

„O sa scriu in cele ce urmeaza, pe rand, intr-o adevarata serie, momente inedite despre experienta din televiziune si despre oamenii pe care i-am cunoscut in cariera mea: Adrian Sarbu, Andreea Esca, Teo Trandafir, Maruta, Pavel Bartos, Florin Calinescu, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Florin Busuioc, Tudor Chirila, Horia Brenciu, etc.”, explică Doina Gradea.

Prima sa postare nu ocoleşte subiectul salariului Andreei Esca pe care nu-l dezvăluie, însă nu-şi ascunde mirarea legat de curiozitatea oamenilor faţă de salariul ştiristei de la Pro TV. „M-a intrebat fata care imi face curat in casa… M-a intrebat mama mea, m-au intrebat profii la examene, vecinii, m-au intrebat prietenii, m-au intrebat porcii de pe OSP, m-a intrebat vanzatoarea de la Mega, Politia Romana, colegii jurnalisti”, scrie Gradea.

„Eu sunt una din acele persoane care stie salariul Andreei Esca. Am stiut pana la un anumit moment. Nici nu mai conteaza pana cand am stiut, important e sa dau o cifra. Nu neaparat exacta, ci prima cifra sau macar pe urmatoarea. Orice indiciu ar fi de ajuns pentru un titlu bomba in presa. Ce ma mira este ca unul nu m-a intrebat ce salariu are Pavel Bartos sau alta vedeta din PRO TV”, mai adaugă aceasta.

Aceasta povesteşte că a fost pentru prima dată numită într-un post de conducere, la Pro TV, în 1993, poziţie din care a ajuns să intre în contact cu foarte multă lume. „Politicieni, oameni de afaceri din tara si strainatate, jurnalisti, artisti, vedete, din tara si strainatate. Am cunoscut oameni multi, multi, multi, multi. Si de toate felurile. Presedinti de tara, ministri, vedete, oameni de afaceri, dar si ei oameni pana la urma. Sa va dau exemple? Sa va dau. Am cunoscut toti presedintii Romaniei in afara de cel in functie. Am suficient timp sa il cunosc si pe el. I-am cunoscut inseamna nu ca ne-am dat mana sau am participat la evenimente impreuna cu 1000 de oameni la care erau si ei. Ne-am cunoscut inseamna ca ne-am cunoscut. Am vorbit de mai multe ori, am discutat, ne-am vazut de mai multe ori.”, mai spune ea.

Povestea integrală, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DOINA GRADEA DOINA GRADEA
    Da, Manuela. E vorba de mine. Eu sunt cea cu Hakuna Matata.
  • cristi cristi
    Ea nu isi da seama ca tot ea si restul din frunte au dus protv-ul unde este acum? Daca nu furau ei la greu si acum Sarbu era pe felie. Conducerea a dus-o bine rau pe cand cei care faceau treaba erau tratati ca sclavi.
  • cristi cristi
    Ea nu isi da seama ca tot ea si restul din frunte au dus protv-ul unde este acum? Daca nu furau ei la greu si acum Sarbu era pe felie. Conducerea a dus-o bine rau pe cand cei care faceau treaba erau tratati ca sclavi.
  • manuela manuela
    Asta nu e aiurita aia care a scris ceva gen "Hakuna Matata" cand au decolat-o?
  • Mihai Mihai
    Amintirile despre Sarbu se scriu in rechizitoriile parchetului :))) nu e nevoie de un blog pt asta
  • Cristian Cristian
    Eu am bănuiala că doamna de față a fost pentru Sârbu ce a fost Ana Pauker pentru Stalin, da' nu mai contează asta, adevărul este că cutra asta făcea treabă, chiar dacă stilul ei de conducere era asemănător cu cel al lui Andrei Gheorghe (Gheorghe era totuși simpatic).
    .
  • marian marian
    Esti frustrata asa ,poata sa aiba si un milion ce te doare capul ,ESTI OFRUSTRATA
  • Sanda Sanda
    Foarte deosebite. Au trecut prin multe.
  • Lazar Lazar
    Au trait momente placute.
  • prosteve prosteve
    Pro TV nu a facut niciodata televiziune cum au facut HBO, Cartoon Network, CNN, Eurosport, Discovery, MTV.

Trimite un comentariu

sus