Skip to main content

Antena 1 renunţă la meciurile din Liga I după numai câteva meciuri, din cauza rezultatelor slabe de audienţă. Vine Jackie Chan. Cum justifică postul TV

 
Drepturi TV, Fotbal
Drepturi TV, Fotbal

După numai câteva meciuri din Liga I, Antena 1 a renunţat la difuzarea partidelor de fotbal din campionatul intern. Motivul? Rezultatele slabe de audienţă ale partidelor transmise.

Publicitate

Duminică, pe intervalul pecare ar fi trebuit să fie meciul de fotbal, în program apare filmul Oră de vârf 2, cu Jackie Chan şi reluarea Splash! Vedete la apă.

Oficialii Antena 1 au explicat pentru Paginademedia.ro că scoaterea meciurilor ţine de "strategie": "De luni pana duminica, zona de prime-time va fi acoperita de productii proprii. Ca urmare a acestei strategii meciurile de fotbal din Liga 1 nu se vor mai regasi in oferta de programe a postului".

Poziţia Antenei 1, integral:

"Oferta de programe a Antenei 1 pentru aceasta toamna este extrem de diversa si consistena. De luni pana duminica, zona de prime-time va fi acoperita de productii proprii. Ca urmare a acestei strategii meciurile de fotbal din Liga 1 nu se vor mai regasi in oferta de programe a postului.

Antena 1 lanseaza pe 9 septembrie noua grila de toamna, grila in care se vor regasi productii deja consacrate:X-Factor, Te cunosc de undeva, Poftiti pe la noi si Burlacita, dar si productii noi, bazate pe formate internationale de succes sau avand la baza idei originale: Ham Talent, Serifi de Romania si Am ceva sa-ti spun. Aventura, suspans, uimire, imprevizbil, empatie, bucurie, show-urile Antenei 1 din aceasta toamna vor oferi un mix complet de emotii si trairi telespectatorilor, aducand “Spectacolul – mereu aproape.”

Antena 1 a achizionat drepturile pentru difuzarea primei opţiuni din Liga I la începutul lunii iulie, după cumPaginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iche Iche
    Daca nici Liga 1 nu salveaza audientele Antenei, atunci este destul de grav.
  • Marius Marius
    Eu unul ma uitam, e perfect pentru abonatii UPC care nu sunt tembeli sa plateasca 10 lei pentru LOOK TV, foarte putine meciuri interesante sunt pe PLUS.
  • geo geo
    Păi Antena 1 nu semnase contract pe un sezon...sau doar pentru cîteva etape...care or fi fost clauzele contractului...ca reziliază daca audientele sunt slabe sau ce. Apropo, ar fi fost interesant sa aflam care au fost audientele celor 8 meciuri de Liga 1 transmise de Antena 1...
  • Expertul, Expertul,
    Nu e vorba de nicio strategie! E vorba de incompetenta crasa la managerii antena 1! Antenisti, ati crezut ca romanii sunt prosti? De ce sa urmaresti meciurile pe a1, cand poti alege alte canale in format HD?
  • mm55 mm55
    Pai de ce sa ma uit la antena1? Care are imagine din anii '90.
  • cipi cipi
    Antena 1 a transmis meciurile lui FCSB de ce n-ati avut audienta ?? e mai bine la Capatos sa-l vedeti pe Printul Banatului si tot felul de manelisti.Asta da cultura pe care o avem noi in Romania si televiziunile private sunt vinovate ca ii promoveaza pe manelisti
  • perefacta dreptate perefacta dreptate
    ai punctat extrem de bine
  • cris cris
    Pai,e de inteles,atat timp cat,acest grup media se axeaza numai pe promovarea manelistilor,,a pornografiei verbale,incultura;"vedete",precum,Morar,Buzdugan,Capatos,Badea,ec,au un singur lucru de facut:sa prosteasca lumea ,care ii urmareste cu un fanatism,mai grav decat cel islamic;acum a aparut si acest pisswaser,numit Chan,salvatorul din umbra;ar cam trebui redus numarul de posturi tv din cadrul Intact Media;nu merita sa platim abonament tv pt niste handicapati intelectual;in aceeasi situatie,se prezinta si Protv,Kanal D,Look Tv;Prima,Realitatea Tv,Romania TV,B1,Taraf,Etno,etc...etc...
  • Adrian Adrian
    Tzeapa dupa tzeapa si-a luat Antena!
    Si mai mare si-a luat-o Paszkany care cu siguranta nu va vedea niciun ban de la Antena. Asta strategia de toamna este de rasul lumii! Va dati seama se strategie este la Antena daca meciurile Stelei au fost batute la rating de Pistruiatul !
  • asdasdad asdasdad
    ahahaha, strategie...saracii, daca toamna asta nu fac audiente bune, nu stiu de unde le mai platesc salariile "vedetelor"

Trimite un comentariu

sus