Skip to main content

Dana Mladin, producător Next Star: Am stabilit încă din timpul filmărilor pentru cel de-al 5-lea sezon că urmează să ia o pauză. Când revine programul

 
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_300414_Next
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_300414_Next

"Am stabilit încă din timpul filmărilor pentru cel de-al 5-lea sezon faptul că “Next Star” urmează să ia o pauză", spune Dana Mladin, producător general al emisiunii Next Star. Ce se va întâmpla cu emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1?

Publicitate

"Formatul se va regasi in continuare in grilele de programe ale Antenei 1, in aceeasi formula ca si pana acum", spun oficialii Antena 1. Cel mai probabil, Next Star va intra din nou pe post, cu un nou sezon, anul viitor.

Dana Mladin, producator general Next Star:

“Am stabilit inca din timpul filmarilor pentru cel de-al 5-lea sezon faptul ca “Next Star” urmeaza sa ia o pauza. “Next Star” este un talent show avand la baza un format original care, spre deosebire de celelalte talent show-uri cu format international , a functionat continuu (au existat intotdeauna doua sezoane pe an, atat in toamna, cat si in primavara). Am mers fara oprire timp de 3 ani pentru ca show-ul a fost o surpriza inca din primul sezon si a crescut, a tot crescut, iar noi nu am vrut sa oprim valurile de copii talentati care veneau luna de luna la castinguri.

O pauza a unui proiect este intotdeauna necesara si binevenita. In cazul nostru, asteptam noile generatii de copii senzationali, pe care sa ii aducem in fata publicului in viitoarele sezoane Next Star. Pana atunci, suntem alaturi unii de altii – echipa si protagonistii – in noi proiecte la Antena 1”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus