Skip to main content

Nat Geo People, un post adresat femeilor, va fi lansat în România la începutul lunii septembrie

 
Nat Geo People_Real life stories 1
Nat Geo People_Real life stories 1

Familia National Geographic Channel se extinde cu un nou canal de televiziune. National Geographic Channels International (NGCI) anunţă lansarea canalului Nat Geo People în Romania, începând cu 1 septembrie 2015.

Publicitate

Nat Geo People se va axa pe producţii în care vor fi prezentate poveşti adevărate şi impresionante ale unor oameni reali din diverse colţuri ale lumii, explorând călătoriile şi experienţele acestora.

După lansarea în Danemarca, Germania, Italia şi Turcia, Nat Geo People se poziţionează ca parte integrantă a familiei Nat Geo, adresându-se în principal unui segment de public feminin, ce completează profilul principal masculin al National Geographic Channel. 

Carlos Ortega, SVP FOX International Channels pentru Europa Centrală şi de Est: „Suntem încântaţi să adăugăm în portofoliul nostru Nat Geo People din 1 septembrie 2015. După experienţele de succes avute în alte regiuni din Europa, Nat Geo People ajunge în România cu o abordare nouă a conţinutului documentarelor, bazat pe experienţe emoţionante ale unor oameni obişnuiţi”

Nat Geo People va prezenta producţii precum „50 Ways To Kill Your Mammy” (50 de feluri să-ţi bagi mama în sperieţi), “Ladyboys” şi “Doctor Pol”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris cris
    Sunt abonat Telekom,si,vreau sa spun,ca,numai de programe dedicate femeilor,duceam lipsa in grila Telekom,cel putin 30% din programe cuprind canale pt.femei,pt preparatul mancaricii,cum sa-ti aranjezi,casa,aia pe care nu o ai;o gramada de canale de muzica si nu-i asa,ca respectam minoritatea secuiasca,o gramada de canale in limba neamului lui VIKTORAS;de-abia astept sa scap de aceasta firma;oricum,exista Netflix,si,am posibilitatea sa-l urmaresc;a,daca ma intrebati de internet,pot sa combin utilul si placutul cu o alta concurenta de-a nemtilor,dar,nu,nu mai vreau vreun contract cu ei!
  • Borda Borda
    Primul operator care va oferi acest post este Telekom. Trebuie mentionat si asa ceva in articol :)

Trimite un comentariu

sus