Skip to main content

Cove, în locul lui Răzvan Fodor la Vorbeşte lumea

 
cove
cove

Gabriel Coveşeanu este noul membru al echipei de prezentatori de la Vorbeşte lumea, anunţă Pro TV. El vine în locul lui Răzvan Fodor, care s-a despărţit săptămâna trecută de emisiunea de pe Pro TV, alegând să se concentreze pe formatul MasterChef, unde este gazdă.

Publicitate

Cove va prezenta emisiunea de pe Pro TV alături de Nadine, Sore si Vica. Cove: “Ma simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, exista o chimie extraordinara intre noi si ne intelegem perfect. La Vorbeste lumea ma simt ca acasa, ca intr-o familie. Imi doresc ca eu, Sore, Nadine si Vica sa le facem telespectatorilor dupa amiezile mai frumoase, mai pline de zambete, si sa le aducem in fiecare zi informatii utile si cei mai iubiti artisti.”

Cove a prezentat în acest an emisiunea Mama mea găteşte mai bine, de la Prima TV, producţie în care Horia Vârlan era jurat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    Se pare ca dl Cove a reusit cu succes sa ii tina locul lui Fodor, dar sa le inlocuiasca si pe cele 3 dame - Nadine, Vica si Sore (care era si gravida). Poate scrieti si voi pagina de media un pic mai mult despre dedesupturile acestei schimbari radicale: Cove prezentator cu una dintre frumoasele Dana Rogoz/ Oana Mares/ Anca Serea si schimbarea de la Gossip Magazine la Social Magazine...
  • Justina Baia Justina Baia
    Sint f indignataCred ca in curind voi renunta la vizionarea acestei emiisiuni,cu toate ca imi place fff multDe ce?As dori o explicatie:de ce nu ati continuat interviul cu dl.Columbeanu in emisiunea din 18.11.2015?L-ati prezentat si ati intrat imediat in pauza promitindca dupa pauza veti reveni cu el dar nu s-a intimplat asa.Subiectul pe care domnia sa a vrut sa-l prezinte v-a deranjat.De ce? Pentru ca isi facea reclama?Ati permis reclama multor vedete,de ce nu si a domniei sale.Sa stiti ca nu a fost fer si cred ca incepeti sa semanati cu alte programe plictisitoare.Sa nu cumva sa pierdeti!.As dori un raspuns din partea d-vstra mai ales ca nu loccuiesc in tara.
  • geo geo
    Cove, o altă ”vedetă” produsă de alții, expirată și care a trecut pe la destule televiziuni, în ultimii ani.
    Parcă a fost și pe la la Kanal D.
    Se vede ca cel transferat recent de la Antena 1 la Pro tv si care se ocupă de ”vedete” are ochi buni...
  • Marian Marian
    Din pacate, nu este un produs inovativ. S-a vrut copierea lui "The View", dar nici macar asta n-a iesit. E doar un soi de show tabloid "cu pretentii". Invitatii si dialogurile cu ei sunt insa la limita rizibilului.
  • razvan f razvan f
    E o misiune foarte dificila pentru Cove, daca nu cumva imposibila, sa il inlocuiasca pe Razvan Fodor. O emisiune live cu 3 femei frumoase necesita un barbat cel putin la fel de frumos. Cove nu are nici o sansa. Pacat de un produs inovativ care incepuse sa isi faca loc pe piata media...

Trimite un comentariu

sus