Skip to main content

De la presă, în comunicare. Ioana Silistraru este consultant la OMA Vision

 
ioana silistraru
ioana silistraru

Ioana Silistraru, jurnalist TV cu experienţă, a devenit consultant pe comunicare al agenţiei OMA Vision. „Anul acesta aniversez 20 de ani de presă şi nu este vreo trecere în defavoarea vreuneia dintre profesii, ci doar o continuare naturală a pasiunii mele pentru comunicare în general”, a declarat Ioana Silistraru pentru paginademedia.ro.

Publicitate

„Lucrez în comunicare de aproximativ 15 ani în paralel cu activitatea din presă. Am o experienţă care probabil a convins-o pe Oana Marinescu să-mi propună să intru în echipa OMA Vision. Dincolo de o compatibilitate pe care o am cu toţi cei din echipa OMA Vision, îmi plac foarte mult proiectele pe care Oana mi le-a încredinţat şi faptul că pot contribui la proiectele celorlalţi colegi aşa cum este firesc să se întâmple într-o echipă”, a mai declarat Ioana Silistraru pentru paginademedia.ro.

OMA Vision, deţinută de Oana Marinescu, este o agenţie de comunicare ce se ocupă, printre altele şi de proiecte culturale, precum organizarea festivalului George Enescu.

Despre parcursul profesional al Ioanei Silistraru:

A început cariera în presă în urmă cu 20 de ani. Prima experienţă a fost cu radioul, la Radio România Internaţional, unde a avut o emisiune în limba rusă. În 1996 a ajuns la Pro TV, la departamentul internaţional. În 2004, Ioana Silistraru a devenit prezentatoare a ştirilor Realitatea TV, până în 2008.

În perioada 2011 - 2012 a prezentat ştirile la B1 TV, iar apoi a revenit la Realitatea TV, unde timp de doi ani a prezentat ştirile pe tronsonul 10.00-13.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus