Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ. Ed Stafford: Misterele lumii şi documentarul Racing Extinction, în programul Discovery Channel

 
Ed Stafford - Mato Grosso, Brazil.
Ed Stafford - Mato Grosso, Brazil.

Ed Stafford: Misterele lumii, Comoara de pe Insula Şarpelui şi documentarul Racing Extinction se numără printre programele din noua grilă de toamnă a Discovery Channel.

Publicitate

Cu prilejul noii grile, Discovery Channel anunţă şi lansarea unei campanii integrate de brand, sub conceptul Nu înceta să fii curios!. Campania se desfăşoară la nivel regional şi va începe în luna septembrie.

"Conceptul campaniei Nu înceta să fii curios! este un îndemn la acţiune, întruchipând spiritul non-conformist, bazat pe curiozitate, al brandului Discovery Channel", potrivit unui comunicat de presă al postului de documentare.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai importante programe din grila de toamnă a Discovery Channel.

Manhunt (sezonul 2) – începând din 6 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Joel Lambert, fost membru al trupelor SEAL şi aventurier neînfricat, revine pentru un nou sezon al seriei Manhunt. De această dată, Joel nu se va mai lua la întrecere cu unităţi militare de elită din întreaga lume, ci cu o combinaţie internaţională de vânători indigeni, unităţi de urmărire şi forţe poliţieneşti, în câteva dintre cele mai periculoase zone de pe glob.

Comoara de pe Insula Şarpelui – începând din 15 septembrie, în fiecare marţi, de la ora 20:00.

O comoară legendară, estimată la o valoare de sute de milioane de dolari, o echipă de elită în căutare de comori care porneşte pe urmele unei noi teorii radicale şi locurile sălbatice din largul coastei de sud-est a Braziliei

Idris Elba: Fără limite – începând din 25 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Idris Elba a fost fascinat de viteză dintotdeauna. Însă pentru aceste sporturi nu e de ajuns să fii un fanatic al vitezei. Pentru a ieşi învingător, Idris trebuie să înveţe patru seturi de abilităţi diferite, pe care de obicei cei din domeniu le învaţă şi le exersează timp de mai mulţi ani. Pe parcurs, actorul îşi va testa corpul, mintea şi curajul până la extrem, intrând în competiţie cu profesionişti de top.

Valley Uprising – duminică, 4 octombrie, la ora 22:00.

Documentarul premiat Valley Uprising explorează poveşti ale unor oameni care au forţat limitele posibilului în Valea Yosemite din California, asumându-şi toate riscurile şi scriind istoria a 50 de ani de escaladă pe stâncă.

Ed Stafford: Misterele lumii – începând din 13 octombrie, în fiecare marţi, de la ora 21:00.

Renumitul explorator britanic Ed Stafford revine într-o nouă serie după succesul de care s-a bucurat în întreaga lume programul Supravieţuire extremă cu Ed Stafford. El va porni acum în aventuri cu totul diferite, deoarece îşi propune să descifreze mistere surprinse de diverse imagini preluate prin satelit, din diverse zone îndepărtate ale planetei.

Racing Extinction – premiera pe 2 decembrie.

Discovery Channel va difuza documentarul Racing Extinction, semnat de regizorul premiat cu Oscar Louie Psihoyos, aducând laolaltă un grup de artişti şi activişti pentru o nouă operaţiune derulată sub acoperire, cu scopul de a prezenta întregii lumi nu numai traficul care se face cu specii în pericol de dispariţie, ci şi eforturile depuse pentru a împiedica dispariţia în masă a acestor specii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus