Skip to main content

Mircea Radu nu va mai prezenta Jurnalul TVR. Pregătiri pentru o emisiune nouă

 
Mircea Radu
Mircea Radu

Mircea Radu nu va mai prezenta Jurnalul TVR, după trei ani şi jumătate la pupitrul ştirilor postului public. Prezentatorul are în pregătire un nou proiect.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Mircea Radu a declarat că decizia de a renunţa la ştiri îi aparţine. În acest weekend, Mircea Radu va fi încă pe post, urmând să se ocupe de un nou proiect după ce nu va mai prezenta Jurnalul TVR.

Mircea Radu, pentru Paginademedia.ro:

"Am prezentat în ultimii trei ani şi iumatate jurnale de ştiri. Îmi doream o schimbare, după această perioadă şi de aceea renunţ la prezentarea jurnalului. Voiam o emisie de tipul infotainment.

Există un plan concret?

Mircea Radu: "Există acest plan. L-am trimis chiar astăzi (miercuri, 9 septembrie, n. red) directorului interimar al departamentului stiri, Raluca Stroe Brumariu.

Cât va dura?

Mircea Radu: "M-am consultat cu conducerea televiziunii şi am gândit producţia ca o emisiune tampon, de 45 de minute, între jurnalul de seară şi talk-showul Vorbeşte liber. Deocamdată este însă devreme pentru a oferi mai multe informaţii.

În acest weekend vei mai prezenta?

Mircea Radu: "În acest weekend sigur voi fi pe post. Nu se ştie dacă imediat vor fi aceste schimbări. Este vorba de planuri pentr grila de toamna.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, urmează şi alte schimbări la ştirile TVR. Principala schimbare: toate jurnalele de ştiri vor avea un singur prezentator. Partenera de prezentare a lui Mircea Radu pentru ştirile de weekend era Dorina Florea.

Va rămâne Dorina Florea pe jurnalul de weekend?

Contactată de Paginademedia.ro, Dorina Florea a declarat că "vor fi schimbări, dar până nu va exista o poziţie oficială a conducerii TVR nu pot da alte detalii". Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dorina Florea nu va mai prezenta jurnalul principal de weekend.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Poate " Din Dragoste " :))
  • Livia Pila Livia Pila
    Si va prezenta Ora romilor? Daca tot a fost angajat la minoritati... bre.
  • Livia Pila Livia Pila
    Vor fi mai multe schimbari. Se revine la epoca colonel Rodica Culcer. Raluca Brumariu indeplineste toate ordinele. E gumilastic. Politizarea devine evidenta. Tanase spera sa se salveze devenind lacheul Alinei Gorghiu si al lui Vasile Blaga. O rusine!
  • Cristian Cristian
    Îmi este teamă că declarațiile pe care le-a făcut în vară au legătură cu plecarea lui de la Știri, sper să mă înșel.

Trimite un comentariu

sus