Skip to main content

Moise Guran debutează pe 14 septembrie la Digi24. La ce oră e programată emisiunea

 
moise guran
moise guran

Emisiunea Biziday, a lui Moise Guran, va fi lansată din 14 septembrie, la Digi24. Producţia va fi difuzată de luni până joi de la ora 22.00, anunţă postul de ştiri. Şi tot Moise Guran redeschide “Clubul celor care muncesc în România”.

Publicitate

Moise Guran: „Digi24 este o televiziune care nu face compromisuri cu telespectatorul pentru audienţă. Aceasta a fost cel mai important şi mai puternic argument. În plus, din punct de vedere tehnic, este mult peste toate celelalte televiziuni. A trebuit să învăţăm, într-un timp scurt, să folosim resursele uriaşe ale DIGI, dar şi să respectăm proceduri specifice unei corporaţii.”

„Pentru mine, Digi24 este un model de comunicare civilizată de care telespectatorii au nevoie. Digi24 este chiar foarte diferit de celelalte televiziuni de ştiri din România. Pentru echipa Biziday, acest lucru a contat, în mod evident, mai mult decât partea tehnică”, mai spune Moise Guran.

Reamintim că jurnalistul Moise Guran a bătut palma cu Digi24, informaţie anunţată în premieră AICI, după ce a sistat negocierile cu TVR, postul la care şi-a realizat emisiunea economică până la jumătatea acestui an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Cei care se uita la Biziday, iertati-mi modestia, au ceva mai multa inteligenta decat marea masa care formeaza "audienta" anumitor posturi laudate de tine si de altii......
  • abdu rehab abdu rehab
    dupa asta, Guran va pleca de la digi24 peste un an sau doi, si apoi se va duce la B1TV, unde trebuia sa se duca acum. Guran ar trebui sa se duca la B1TV, asa il vede foarte multa lume,nu ca la digi24, unde nu se uita nici negrul sub unghie, B1TV e locul potrivit pentru Guran.
  • elena elena
    ABIA IL ASTEPT PE MOISE GURAN ,INDIFERENT LA CE TELEVIZUNE LUCREAZA SUCCES MOISE !
  • Stelian Stelian
    Omul lui Voiculescu, angajat la stat pe bani publici, acum in barca unui cablist... O sa faca audienta zero...
  • Merincu Merincu
    Punem pariu ca Moise isi va pierde din incisivitate si va ocoli subiecte sensibile pentru cablistii care l-au angajat? Ca si exDivertisii va avea parte de anonimat de lux.
  • costin costin
    Pe postaci sa ii lasam sa se desfasoare ca doar pentru asta sunt platiti @titus@steven. Cat despre domnul Guran, care ce poate pe timp de criza ce poate sa faca mai bine decat, plecaciuni, in fata RCS. As vrea sa il aud peste 6 sau daca are noroc, 12 luni, cand o sa sara din schema, cum o sa vorbeasca despre RCS sau Digi 24. Tot asa cu gura plina?
  • steven steven
    Decat multi si prosti,mai bine putini,dar de calitate!Nu se uita oricine la Moise Guran.La ora aia,multi se uita la cacapatos,etc(unde se dau lături pe tv).
  • titus titus
    Daca prin telespectatori te referi la oameni de 65 de ani cu 8 clase care se uita toata ziua la Antena 3 (pentru ca Basescu) si RomaniaTV (pentru ca Oana Zavoranu si Arsenie Boca) atunci da, telespectatorii formeaza audienta...
  • Valentin Valentin
    Poate explică vreun "guranist" de p-aici (c-am văzut că sunt câţiva) care e logica frazei „Digi24 este o televiziune care nu face compromisuri cu telespectatorul pentru audiență". Nu telespectatorii formează audienţa?

Trimite un comentariu

sus