Skip to main content

Vocea României de la Pro TV, reguli noi în acest sezon

 
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

Cel de-al cincilea sezon al show-ului Vocea României debutează pe 18 septembrie, de la 20:30, într-un nou decor şi cu schimbări în regulament. Anul acesta, echipa de producţie a introdus două reguli existente în formatul internaţional, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

„Noile reguli de la Vocea României, impuse de formatul internaţional al show-ului, mă fac să fiu şi mai apropiat de toţi cei care participă şi să-i susţin mai puternic, indiferent de rezultatul prestaţiei lor.”, a spus Pavel Bartoş.

Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapa audiţiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apăsa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenţii care nu vor reuşi să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susţinuţi îndeaproape de Pavel Bartoş.

Cea de-a doua noutate este reprezentată de duelurile încrucişate. În semifinale, Tudor Chirilă , Loredana, Smiley şi Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toţi antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finală.

 Dan Alexandrescu, Producător Executiv Vocea României: „Ne dorim ca fiecare sezon Vocea României să aducă elemente surpriză şi noutăţi pentru telespectatori, iar cele două reguli noi duc întreaga producţie un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gamă largă de emoţii şi reacţii. Anul acesta, confruntarea va fi mai dură ca oricând, atât pentru concurenţi, cât şi pentru antrenori.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    cea mai buna emisiune!!! bravo, PRO.

Trimite un comentariu

sus