Skip to main content

Doliu naţional pe TV: Fără Vacanţa Mare, MasterChef, Ham Talent, Te cunosc de undeva şi Capatos

 
emisiuni divertisment
emisiuni divertisment

Cele trei zile de doliu naţional schimbă radical programele posturilor de televiziune, care vor renunţa în această perioadă la emisiunile de divertisment. Guvernul a declarat trei zile de doliu naţional, în memoria celor 27 de persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Club Colectiv.

Publicitate

Pro TV avea programată azi reluarea emisiunii Vocea României. În locul ei vor fi film şiprograme speciale de ştiri. Luni, în program era MasterChef şi serialul de comedie Las Fierbinţi, care nu vor fi difuzate.

Antena 1 nu va mai difuza emisiunile de divertisment în aceste zile. Astăzi, în program era Te cunosc de undeva, iar mâine seară urma să fie pe post SuperBingo Metropolis şi HamTalent. Luni era ziua Poftiţi de vă iubiţi, în locul căreia va intra altceva. Nici Un Show Păcătos nu va fi pe post. Postul Intact nu va difuza nici publicitate în acesta zile, după recomandarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Kanal D a renunţat astăzi la reluarea emisiunii Roata norocului, care trebuia difuzată la prânz. Diseară, în loc de Vacanţa Mare, postul are în program un film românesc. Duminică seara au fost scoase din grilă alte două emisiuni: Roata norocului şi Vacanţa mare.

Realitatea TV a oprit difuzarea tuturor spoturilor publicitare de la 11.30. Anuntul a fost facut de Saviana Rusu in timpul jurnalului.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Chestia cu reclamele a fost impusa doar pentru emisiunile informative , acum ca unii au renuntat la publicitate de tot , sau ca posturile de stiri , care au numai emisiuni informative au scos publicitatea ... e normal ...

    Numai vorbiti aiurea ca PRO sau A1 sau X au dat publicitate ...
  • geo geo
    Pro tv a difuzat luni seara Master Chef...si multe reclame.
    In schimb, Antena 1 a avut film.
  • florin florin
    cine știe cum pot ajuta prin trimiterea unui sms sau a unui apel pentru a ajuta sau sprijini familiile celor pierduți in tragicul accident. ..menționez că sunt in anglia. .. Mulțumesc
  • F F
    Chiar daca tehnic e o comedie, Matilda e un film mai mult pentru copii, asa ca e acceptabil. Oricum e mai bine decat certurile si discutiile diverse de la Mireasa pentru fiul meu, care a fost sambata pe Antena la aceeasi ora.

    Sa lasam ura deoparte. Majoritatea televiziunilor au incercat sa evite programele nepotrivite. Marea problema va veni de marti, cand toate emisiunile tabloide se vor arunca pe subiectul asta.
  • Mihai Mihai
    Protv a avut nesimtirea sa difuzeze sambata dupa amiaza o comedie!! Caracteristic pentru aceasta mizerie de televiziune!
  • F F
    intentiile sunt bune, dar atentie. Unele filme pot fi mai nepotrivite decat diferitele emisiuni anulate, iar in afara prime time-ului mai sunt si alte emisiuni nepotrivite.

    Antena 1 a difuzat publicitate azi dupa Observator.
  • Iulian Iulian
    Dorim si programul pentru urmatoarele zile.. ce vedem in prime-time?

    Toate televiziunile din PROTV SRL au logo-ul transparent, Antena3 are globul negru, Kanal D, B1 au un ribbon peste logo, Prima Tv logo animat(dispare-apare), Realitatea logo-ul negru
  • mile mile
    si ce ne inetreseaza pe noi acest incendiu , ce se bucura televiziunilede el

Trimite un comentariu

sus