Skip to main content

Oficial RCS confirmă tăierea cablului RCS&RDS în Năvodari. Popoviciu: „Am făcut plângere penală la Poliţie pentru vandalism”

 
valentin Popoviciu_Foto HotNews (2)
valentin Popoviciu_Foto HotNews (2)

RCS&RDS a facut plangere penala la Politie pentru un act de vandalism care a avut loc duminica, in jurul orei 20:30, asupra retelei de fibra optica din Navodari, in urma caruia mai multi utilizatori au ramas fara semnal TV, a declarat pentru Paginademedia.ro Valentin Popoviciu, vicepresedintele RCS&RDS. Din informatiile Paginademedia.ro, alti trei cablisti au fost afectati.

Publicitate

„Nu stim daca este vreo legatura cu reportajul Antenei 3. Stim doar ca a fost un vandalism, o taiere intentionata de fibra optica, si ca de fiecare data in astfel de cazuri depunem o plangere la Politie", a spus Popoviciu.

„Noi ne-am dus imediat si am inceput sa reparam, dar astfel de avarii avem tot timpul in retea. In fiecare zi putem sa avem cate o avarie in tara. Ganditi-va ca noi acoperim 50% din populatia Romaniei. Reparatiile au durat 3 ore. Ca in orice caz in care avem o vandalizare, am depus plangere penala la Politie. A fost o taiere intentionata de fibra optica. A fost afectat un numar de utilizatori din Navodari, nu stiu sa va spun cati. In mod constant avem in retea, si nu doar noi, ci toti marii operatori, diverse avarii in retea, ori accidentale ori vandalizari. Nu este competenta noastra sa aflam cine si de ce a facut acest lucru, ci a autoritatilor care au primit plangerea si trebuie sa investigheze mai departe. In mod sigur am facut in acest an si alte plangeri penale pentru vandalizari ale retelei", a declarat pentru Paginademedia.ro Valentin Popoviciu, vicepresedintele RCS&RDS.

Reamintim că aproape tot oraşul Năvodari a rămas duminică seara fără cablu, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Din informaţiile noastre, alţi trei cablisti au fost afectaţi de acest act de vandalism, UPC, Canal S şi InterSat. Abonaţii NextGen au avut în continuare semnal, întrucât cablul companiei era îngropat în pământ. Postul Antena 3 spune că primarul oraşului, Nicolae Matei, ar fi dat ordin să se taie cablul TV pentru ca oamenii să nu vadă ancheta „În Premieră”, care începea la ora 21.00, şi care avea ca subiect tabăra din Năvodari ajunsă o ruină.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Hai domnule ca a fost o coincidenta.Chiar si ala de la RCS spune ca e chiar banal sa li se taie fibra, ba chiar deodata cu ceilalti cablisti. Deci conicidenta de intamplare. :)
    Eu zic sa caute in propria firma.Si ei si ceilalti.

Trimite un comentariu

sus