Skip to main content

A DOUA OARĂ LA RÂND. Distrugerea plajei din insula grecească Lefkada, cel mai distribuit subiect

 

CLASAMENT. O ştire publicată de agenţia Mediafax despre distrugerea plajei Egremni, situată pe insula Lefkada din Grecia, din cauza unui cutremur care a lovit sud-estul Greciei pe 17 noiembrie, a fost cel mai distribuit articol pe Facebook în weekendul care a trecut.

Publicitate

Este a doua oară când acest subiect are un asemenea impact pe reţeaua socială. Joi, un articol pe acelaşi subiect, publicat de Adevărul, a fost cel mai distribuit material de pe site-urile de ştiri (topul, aici).

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri sunt două articole apărute pe Adevărul.ro şi una pe HotNews.ro.

Site-ul Adevărul.ro a atras multe distribuiri cu un articol despre alerta teroristă ridicată la nivelul maxim în Bruxelles şi cu unul despre prezentţa lui Tecau si Rojer în topul clasamentului perechilor la Turneul Campionilor.

Un articol de pe HotNews.ro despre declaraţia lui Andrei Pleşu conform căreia "nu doar clasa politică trebuie schimbată, ci şi presa" a fost al doilea cel mai distribuit material pe Facebook dintre site-urile de ştiri.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Mediafax.ro, “O plaja din insula greceasca Lefkada, DISTRUSA de cutremur. IMAGINI inainte si dupa seism

- 1001 share-uri pe Facebook.

2. HotNews.ro, “Cade primul ministru, cade guvernul, cad toate alea, dar noi tot cu Ciuvica, Ciutacu, Striblea, Rares Bogdan, astia-s eterni”- Andrei Plesu, citat de presa constanteana

- 824 share-uri pe Facebook.

3. evz.ro, “CHINA devine INAMICUL ISIS. Teroristii JIHADISTI au comis un ACT BARBAR care a ENERVAT la CULME guvernul chinez”, de Radu Padure,

- 662 share-uri pe Facebook.

4. Adevarul.ro. “Belgia ridica alerta terorista pentru Bruxelles la nivelul maxim. Autoritatile vorbesc despre o amenintare iminenta”, de Silviu Boiangiu,

- 642 share-uri pe Facebook.

5. Adevarul.ro, “E oficial: Tecau si Rojer sunt lideri in clasamentul perechilor. Horia e primul roman numarul 1 ATP, dupa Ilie Nastase”, de Adrian Epure,

- 606 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus