Skip to main content

FOTO. Antena 1 aniversează 22 de ani pe 29 noiembrie

 

Antena 1 va fi duminică în zi de sărbătoare. Pe 29 noiembrie, televiziunea generalistă va împlini 22 de ani de la prima emisie.

Publicitate

Evenimentul va fi marcat prin programe live şi ediţii speciale ce se vor desfăşura de-a lungul întregii zile, anunţă postul de televiziune.

Programul va începe de dimineaţă, cu o ediţie specială a emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani” .Dani explică: “Între 9.00 şi 11.00, ne veţi vedea în febra pregătirilor pentru petrecerea celor 22 de ani de Antena 1. Nu vă ascundem că seria petrecerilor nu se opreşte aici: de 1 Decembrie, vom avea o ediţie specială, eminamente rurală. ”

“Neatza cu Răzvan şi Dani” pregăteşte, de ziua Antenei 1, de la ora 9.00, la ora 11.00, o ediţie specială, cu invitaţi precum: Horia Brenciu, Randi, Lidia Buble, Florin Ristei, trupa Maxim.

Ziua va fi apoi continuată cu o ediţie tot specială a emisiunii Acces Direct, prezentată de Simona Gherghe şi Dan Negru. Timp de cinci ore, între 14.00 şi 16.00, respectiv între orele 17.30 şi 19.00, vor fi difuzate cele mai bune momente ale Antenei 1, din primii 22 de ani de existenţă.

Seara, în prime-time, Antena 1 va difuza „Ham Talent”, emisiune cu animale, jurizată de Diana Munteanu, Pepe, Mihai Petre, Beatrice Rancea si Gabriel Cocu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    pana acum vreun an nu i-am auzit sa sarbatoreasca. Ma mir cum de nu au pus si ei pe 1 Decembrie, oricum copiaza tot dupa Mediapro
  • cosmin cosmin
    Cred ca si-au asumat locul doi, daca judecam dupa poza. Mereu aproape, de Pro tv.
  • claudiuu claudiuu
    Ce emisiuni de 2 lei la Antena 1 abces din rect Vomit pe undeva Un show cacacios
  • NELSON MONDIALU' NELSON MONDIALU'
    Aniversarea lu' peste ! Acleasi mizerii ca de obicei ! Acces in rekt si te cunosc din boscheti cu ranjita de Gherge si urlatoarea de Negru ! Urmariti clipe de fericire din seaara asta si nu va va parea rau ! :D
  • Adrian Adrian
    Mereu pe locul 2, din poze am crezut ca asta sarbatoresc.
  • marian marian
    MI SE RUPE M IE DE ANIVERSAREA VOASTRA JEGURI MARE SFARAIALA
  • sfafafafa sfafafafa
    sfafaf
  • Andi Andi
    Si eu care am crezut ca intra si ei pe HD...:))))

Trimite un comentariu

sus