Skip to main content

FOTO. Mihai Bendeac revine într-o săptămână la Antena 1 cu “În puii mei”

 

Mihai Bendeac revine pe 30 noiembrie cu "În puii mei" la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată luni, de la ora 20.30. Prima ediţie a programului "În puii mei" face parte dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise în acest an.

Publicitate

Antena 1 avea în program luni, de la 20.30, reality show-ul "Şerifi de România", care se va decala cu o săptămână. Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie postul Antena 1 va avea un program special, emisiunea lui Bendeac făcând parte din acesta.

"Personaje noi, invitaţi surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare şi mult umor sunt ingredientele de bază ale show-ului de comedie", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Mihai Bendeac, despre revenirea emisiunii "În puii mei" la Antena 1:

“Vă mărturisesc faptul că, deşi este onorant, a avea în portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria României, poate fi şi o pacoste. Fiecare scheci "În puii mei" a fost de atâtea ori în reluare încât pe ecran putea rula şi textul, cu o bilă, ca la Karaoke, probabil că cei de acasă ştiau intonaţia, accentul. Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis să accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta. Alt motiv ar fi acela că "În puii mei" s-a anulat în plin succes, contrar uzanţelor româneşti de a stoarce un produs pâna nu mai rămâne nimic.”

Bendeac, despre nouătăţile "În puii mei":

“Noile episoade, pe care le filmez în această perioadă alături de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite faţă de ceea ce ne-am obişnuit a întelege prin show de comedie românesc. De la abordarea într-o cheie cinematografică până la, efectiv, suprarealismul unor scene, distribuţia vastă, cu actori din toate generaţiile si grija echipei la detalii, fac din acest show, o producţie cu care stai în picioare în faţa unui străin.

Personajele sunt o surpriză. Nu aş vrea să intru în detalii. Ce este cert, e faptul că "În Puii Mei 2015" nu este o "aceeaşi Mărie cu altă pălărie". Ca să vă faceţi o idee despre felul în care se lucrează, filmarea unei parodii după un film românesc vechi, a presupus inclusiv utilizarea post-sincronului, pentru mai multă veridicitate.

Zeci de oameni lucrează ore în şir, zilnic, cu pasiune, pentru "În Puii Mei". Uneori, cate 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeţi premiera acestui show.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    Bravo Bendeac, fii talibanul nostru si detoneaza-te impreuna cu toata gasca de antenisti manipulatori :)

Trimite un comentariu

sus