Skip to main content

Jon Stewart şi HBO au încheiat o înţelegere exclusivă pe patru ani

 
Jon Stewart
Jon Stewart

Jon Stewart şi HBO au încheiat o înţelegere exclusivă pe patru ani, a anunţat Michael Lombardo, preşedintele departamentului de programe HBO.

Publicitate

Parteneriatul marchează următoarea etapă a carierei lui Stewart, începând cu producţii digitale scurte, care vor fi disponibile pe HBO NOW, HBO GO şi alte platforme, şi include prima opţiune pentru alte filme şi programe TV, scrie hbo.ro.

În primul său proiect pentru HBO sub acest nou contract, Stewart o să prezinte evenimente din perspectiva sa unică. Jon lucrează cu compania OTOY Inc. şi dezvoltă o nouă tehnologie care îi va permite să producă conţinut digital scurt. Acesta va fi reînnoit pe HBO NOW de mai multe ori pe parcursul zilei, iar proiectele adiţionale vor fi anunţate pe măsură ce vor fi confirmate.

“Jon Stewart a condus o revoluţie care a schimbat faţa comediei TV cu 'Daily Show'. Ne-a onorat cu prezenţa acum aproape 20 de ani, aşa că suntem bucuroşi că îi salutăm talentele imense în acest nou capitol al carierei sale”, a spus Lombardo.

“Sunt atât de încântat să lucrez cu Richard [Plepler], Michael şi toată familia HBO”, a spus Stewart. “Să apar la TV 22 de minute pe noapte clar a avut un efect asupra mea. Sunt destul de sigur că voi putea produce câteva minute de conţinut din când în când.”

Jon Stewart a devenit gazda emisiunii “The Daily Show with Jon Stewart” în 1999 şi a renunţat la emisiune la începutul anului. Seria a câştigat recent trei premii Emmy, inclusiv pentru Cel mai bun program de varietate, şi a câştigat în total 23 de premii Emmy, precum şi două premii Peabody.

Stewart a fost de două ori gazda Premiilor Academiei, a scris bestseller-ul “Naked Pictures of Famous People” şi a fost co-autorul cărţilor “America (The Book): A Guide to Democracy Inaction” şi “Earth (The Book): A Visitor’s Guide to the Human Race”.

A scris şi regizat filmul din 2014 “Rosewater”. Alături de HBO a mai lucrat la următoarele proiecte: stand-up-ul “Jon Stewart: Unleavened”, a fost gazda emisiunii speciale “George Carlin: 40 Years of Comedy”, “Mr. Show with Bob and David” şi a avut un rol recurent în “The Larry Sanders Show”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus