Skip to main content

Membru CNA, oripilat de un interviu cu un rănit din Colectiv, aflat pe patul de spital: „Simona Gherghe, chiar nu ai limite?”

 
foto-Acces-Direct-600x450 - 2
foto-Acces-Direct-600x450 - 2

„Simona Gherghe, chiar nu ai limite? Chiar nu poţi dovedi puţin bun simţ?? Chiar nu iţi poţi înfrâna puţin lipsa decenţei???”, a fost reacţia lui Valentin Jucan, membru CNA, postată pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Reacţia dură a membrului CNA vine după ce Acces Direct a difuzat ieri un interviu cu un rănit grav din incendiul din clubul Colectiv, cu faţa acoperită aproape în totalitate de bandaje.

Reacţia lui Valentin Jucan, în continuare:  

„Simona Gherghe, chiar nu ai limite? Chiar nu poţi dovedi puţin bun simţ?? Chiar nu iţi poţi înfrâna puţin lipsa decenţei???”

LĂSAŢI ÎN PACE BIEŢII OAMENI !!
SUFERĂ DESTUL!!
Nu vă este ruşine să intraţi in saloane peste ei? Nu vă este ruşine să profitaţi de suferinţa lor?
LĂSAŢI-I ÎN PACE!
Voi nu vă comportaţi ca nişte adevăraţi jurnalişti!
Vă comportaţi ca nişte hiene!
Legislaţie:
Codul de reglementare al conţinutului audiovizual prevede:
ART. 41
(1) Furnizorii de servicii media audiovizuale nu pot difuza:
a) imagini ale persoanei aflate în situaţia de victimă, fără acordul acesteia;
c) imagini care exploatează sau scot în evidenţă traumele ori traumatismele unei persoane. Fac excepţie cazurile umanitare, pentru difuzarea cărora este necesar acordul persoanei în cauză sau al familiei.
ART. 45
(1) Orice persoană are dreptul la respectarea intimităţii în momente dificile, cum ar fi o pierdere ireparabilă sau o nenorocire.
(2) În cazul situaţiilor de suferinţă umană, al dezastrelor naturale, accidentelor sau al actelor de violenţă, furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia de a respecta imaginea şi demnitatea persoanelor aflate în astfel de situaţii.
ART. 46
(1) Difuzarea informaţiilor şi/sau imaginilor persoanelor aflate sub tratament în unităţile de asistenţă medicală, precum şi a datelor cu caracter personal privind starea de sănătate este permisă numai cu acordul persoanei sau, în cazul în care persoana este fără discernământ ori decedată, cu acordul familiei sau al aparţinătorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teoctist Teoctist
    Nu esti tu cel care ai prezentat stiri SOC, INCREDIBIL, NEMAIVAZUT..etc la televiziunea lui Ghita ?
  • Iulia Iulia
    Exact! Aceasta este adevărata Simona Gherghe! Un portret mai bun decât acesta nu am citit vreodată.
  • mad79 mad79
    Daca mai era nevoie de inca o doada ca aceste emisiuni Acces direct,La Maruta,Capatos,Cancan,Wowbiz,trebuie desfiintate,aceasta a sosit!!!
  • Iulian Iulian
    Pai daca asta il oripileaza, satra de 6 luni de la canal de nu-l oripileaza? Degeaba se dau amenzi daca nu se vor interzice emisiunile!

    P.s.
    Alti membri din cna de ce nu vorbesc?
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    Limita maxima a amenzilor pe care le poate da CNA-ul e stabilita prin legea audiovizualului, care poate fi modificata doar de Parlament.
  • nume nume
    Si Berecleanu,si Gherghe sunt de-o prostie abisala.
  • misu misu
    membrul asta cna e ala de vrea bani de la cablisti(adica de la abonati) ca sa dea la televiziunile astea? marsi bai in papusoi. asa e. multe televiziuni au devenit circuri ambulante cu femei cu barba si copii violati daca se poate in direct dar asta s-a intamplat pentru ca cna-ul a pazit doar ca politicienii carora le sunt obedienti sa nu fie cumva prezentati corect ca niste dobitoci necinstiti ce sunt.
  • aaa aaa
    intre ghilimele scrisesem si ...
  • aaa aaa
    Otv-ul pentru asemenea imagini i-ar fi fost inchisa emisia pentru minute in sir (black screen cu mesaje din legea CNA), sa vedem aplicarea <> cna si pentru posturile de <>, nu doar la cele de nisa!
  • Florin Florin
    Daca a fost cu acordul pacientului nu poti sa`i faci nimic, doar ca acum televiziunile ar filma acesti pacienti si cand se duc la buda doar de dragul audientei. Ca in fond pentru asta se zbat .. audienta .. de asta si sunt disperati sa arate orice pe ecran.
  • Daniel Daniel
    Care Simona Gherghe ? Cea care pozează în mironosița moralistă care face totul bine, totul perfect dar pe care banii au schimbat-o într-atâta încât și-a vândut principiile și-a ajuns să facă ce face ? Să fim serioși... pentru bani și ursu' joacă, darămite Gherghe. Aaa... și știți ce e mai urât ? Că fuge... fuge de realitatea în care se bălăcărește 2 ore pe zi, nefiind dispusă să-și asume reacțiile pe care le provoacă, iar dacă cineva îndrăznește să-i spună ceva, blochează rapid orice cale de comunicare cu acea persoană ; block, ban, delete,etc. Da, Simona cea sensibilă, moralista...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Marius - Poza era facută din unghi și avea un blur. Am blurat și mai mult imaginea, după care am înlocuit-o. mulțumim pentru observație.
  • geo geo
    Nu prea este normal ce s-a întâmplat.
    Dacă, însă, pacientul și-a dat acordul să apară așa, vorbă multă, sărăcia omului...
  • Kami Kami
    CNA sa mareasca amenzile, si astfel de televiziuni se vor inchide.
  • Marius Marius
    Poza victimei nu trebuia pusa in acest articol. Ne puteam da seama despre ce e vorba si fara.

Trimite un comentariu

sus