Skip to main content

PRO TV lansează un concurs pe Twitter în timpul show-ului Vocea României

 

Începând cu ediţiile live Vocea României, o parte dintre tweet-urile de pe hashtagul #vocearomaniei se vor vedea şi la televizor. PRO TV lansează concursul Fii VIP la Vocea României, în urma căruia patru dintre cei mai activi fani care comentează pe Twitter, în prima semifinală live a competiţiei muzicale, vor fi invitaţi la finala show-ului.

Publicitate

Mecanismul concursului

Mesajele postate pe Twitter pe durata primului show live Vocea României, pe 27 noiembrie, pe hashtag #vocearomaniei, vor fi centralizate, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga vor alege câte un câştigător dintre cei care au publicat mesaje sau comentarii despre show.

"Câştigătorii Fii VIP la Vocea României vor avea parte, însă, de tratament preferenţial: meet and greet cu antrenorul care i-a ales câştigători, selfie-uri cu simpaticul Pavel Bartoş şi cele mai apropiate locuri de scenă, de unde vor simţi toate emoţiile celui mai important live din sezon: finala!", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Cei patru câştigători vor fi anunţaţi pe 2 decembrie. Concursul este valabil pentru persoanele de peste 18 ani care locuiesc în România, iar toate costurile de transport şi cazare vor fi acoperite de PRO TV.

Regulamentul complet va putea fi găsit vineri, înainte de începerea concursului, pe protv.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    Echipa lui loredana este cea mai buna echipă
    Elena si diana sunt cele mai bune cântărește

Trimite un comentariu

sus