Skip to main content

Razvan Exarhu şi Adi Despot vor să lanseze Clandestino FM. Andi Moisescu, emisiune în proiectul de radio

 
Razvan Exarhu şi Adi Despot vor să lanseze Clandestino FM. Andi Moisescu, emisiune în proiectul de radio

Publicitate

Răzvan Exarhu şi Adi Despot au venit astăzi la CNA pentru a prezenta proiectul radioului Clandestino FM, care ar urma să emită în Bucureşti.

Potrivit lui Răzvan Exarhu, dacă vor obţine licenţa de la CNA, la postul Clandestino FM Andi Moisescu va avea o emisiune de jazz. Adrian Despot, care este şi directorul muzical al postului, ar urma să aibă o emisiune de seară la Clandestino FM.

Răzvan Exarhu este unul dintre cei care au contribuit la crearea şi implentarea proiectului Radio Guerrilla în 2004, post la care a fost director de programe, consultant şi realizator.

Investiţia iniţială în postul Clandestino, care în prezent emite online, va fi de 35.000 de euro.

Răzvan Exarhu, despre proiectul Clandestino FM:

Am crezut că mediul online ar fi suficient pt a merge acest proiect, dar ca business acesta nu se susţine. Date fiind toate experientele mele legate de radio, acest proiect are un fundament real. Radioul ar trebui să se întoarcă la radio. Mi se pare ca între timp dată fiind comercializarea excesivă, clişeele, radioul si-a pierdut misiunea, identitatea şi a pierdut oamenii. Cred foarte tare în puterea acestui mediu de a schimba lumea. În opinia mea, Radioul şi-a uitat originile şi misiunea. FM-ul are de oferit aproximativ trei tipuri de formate: supercormecial, nostalgic şi alternativ. Aş aduce radioul inapoi la radio, aş reinventa radioul. Vrem să aducem voci consacrate şi oameni tineri, as aduce înapoi un public care a fost îndepărtat afectiv de radio.

Adi Despot: Vizavi de direcţia muzicală a postului, eu prin natura meserie mele sunt la current cu tot ce apare nou ştiu tot ce este vechi şi astfel voi reuşi să fac un mix bun între cele două.

“M-aş bucura să-mi daţi o şansă să fac un radio bun”, a spus Exarhu în încheiere.

Cum arată proiectul editorial, potrivit documentului depus la CNA

Acţionariatul societăţii Clandestino Media SRL:

Exarhu Marius Razvan – 50%

Fanache Mihail – 50%.

Misiune

Clandestino vrea să recâştige încrederea şi respectul unei audienţe care a părăsit afectiv acest mediu. Vrea să readucă în FM plăcerea de a asculta şi de a descoperi muzică, dar şi programe de autor, diversitatea, interacţiunea şi căldura unui mediu perceput până de curând ca un prieten şi companion de toată ziua.

Clandestino înseamnă:

O selecţie muzicală care unifică cele mai noi tendinţe dintr-un registru larg de stiluri: pop, rock, jazz, electro, world music.

Public ţintă: 18 - 30 educatie şi venituri medii / înalte;

Clandestino face parte din categoria quality, fără a putea fi plasat într-o nişă stilistică, cu atât mai puţin în underground. Formatul muzical este un Hot AC, cu influenţe diverse.

Grilă de programe:

Stiri:In Îecare zi, de Luni până Vineri, de la 8.00 la 18.00, în week end de la 8.00 la 14.00. Programul de ştiri este de 3 minute, la fiecare ora fixă.

Matinal

Potriviti proiectului, emisiunea va fi realizata de Razvan Exarhu, impreuna cu o echipa formata din oameni de radio si jurnalisti. Continutul va fi concentrat pe imbinarea dintre informatie si divertisment, in stilul plin de umor si relaxare, care l-a consacrat pe realizator Echipa va contribui la selectarea informatiei, la asigurarea prezentei unor invitati relevanti pentru un public care cauta un divertisment de calitate.

Intervalul 10-14:

Toate emisiunile Clandestino Fm vor purta numele celui / celor care le realizează. De exemplu: Mircea, de la 10 la 14. Acest tronson se adreseaza celor aflaţi la birou sau în trafic. De aceea, va conţine mai multă muzică şi informaţie concentrată, pentru un public în criză de timp.

Intervalul 14-16:

Ştiri şi muzică, acesta e conceptul dedicat unui interval orar in care audienta revine de la masa de prânz şi îşi reia programul de birou sau de ambuteiaj.

Intervalul 20-22:

Un program muzical care combină noutăţi şi apariţii din ziua respectivă, dar şi o trecere în revistă a topurilor din ultimii 40 de ani.

Intervalul 22-23:

Clandestino Talk Acest tronson, care va funcţiona de luni până joi, va avea drept gazde nume sonore ale spaţiului public. Realizatorii vor dezbate, în stilul propriu, împreună cu invitaţii şi ascultătorii, teme ale zilei, împachetate în umor, eleganţă verbală şi relaxare, departe de încrâncenarea talkshow- urilor politice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RazvanA RazvanA
    Mai bine sa povesteasca domnul Exarhu cum l-a gasit interesant pe Adi Despot pentru noul proiect imediat dupa tragedia de la Colectiv.
  • Mihai Mihai
    Andrei, usor cu pianu pe scari. Unde este Antena 3 FM , Romania TV FM? Sau, mai degraba, B1TV, Evz FM sau PRO TV FM ca de ei a aratat DNA ca primeau bani de la Udrea sa spuna ce trebuie. Pe Radio sunt posturi cu muzica comerciala pentru bani.
  • Alex Alex
    Da!
  • Andrei Andrei
    Oameni de calitate bai domnule !

    Nu avem nevoie de Antena 3 FM , Romania TV FM si alte prostii propagandistice si manipoulatorii , avem nevoie de RADIO .

Trimite un comentariu

sus