Skip to main content

Tudor Constantinescu, fost jurat ”Top Chef” la Antena 1, va juriza Bake Off România

 
Tudor constantinescu_Foto TV Mania
Tudor constantinescu_Foto TV Mania

Tudor Constantinescu, fost jurat la Top Chef (emisiune ce a avut un sezon la Antena 1), va fi printre cei care jurizează şi ”Bake Off România”, vitorul cooking show de la Pro TV, dedicat deserturilor, ce urmează a fi lansat în primăvara viitoare, scrie TV Mania.

Publicitate

Formatul prezentat de Nicolle Stănese e adaptarea locală a britanicului „The Great British Bake Off” (lansat în 2010). Negocierile cu Pro-ul, a povestit Tudor Constantinescu pentru revista ”TVmania”, au început în primăvară. Tudor (39 de ani) nu ne-a spus pe câte sezoane a semnat, dar se declară convins că „în următorii ani vom înţelege mai bine tot ce înseamnă ingrediente de calitate, ciocolată, torturi, fursecuri şi produse de patiserie”.

Filmările au loc din septembrie, în zona Snagov, iar în cele câteva luni 12 concurenţi se vor întrece pentru titlul de cel mai bun cofetar amator din ţară „într-un cadru romantic, plin de culoare”, spune juratul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Nu contest ce spui tu acolo , eu nu am spus cu convingere ca e cel mai bun , doar am tras o concluzie dupa imaginea care i sa facut in media.
  • alex2 alex2
    De ce esti asa sigur ca se pricepe bine?? Eu am mancat de la magazinele lui si in afara de niste preturi mari altceva nu gasesti. Cozonacii sunt ca painea (desi aspectul e atragator) si prajiturile exact ca cele de la orice cofetarie la jumate de pret.
    Baiatul e un autointitulat maistru, ca si restul de la A1 de genul ospatarului Nicolai Tand (care la Antena Stars frige bucati mici taiate din friptura, individual, pentru ca nu s-a facut bucata mare bine).
  • pArA pArA
    Top Chef a avut 2 sezoane din cate stiu eu ... nu unul cum se mentioneaza in articol ... e un pic aiurea sa nu stiti asta , aveam pretentii de la PdM.

    Cat despre show nu stiu ce sa zic , Tudor Contantinescu mi sa parut antipatic tot timpul , e drept ca la deserturi si patiserie se pricepe foarte bine , si din punctul asta de vedere e o alegere foarte buna.

Trimite un comentariu

sus