Skip to main content

Un material publicat publicat de România liberă despre tăierile ilegale de păduri din România, cel mai distribuit subiect pe Facebook

 
Un material publicat publicat de România liberă despre tăierile ilegale de păduri din România, cel mai distribuit subiect pe Facebook

Un material publicat de România liberă despre tăierile ilegale de păduri din România a fost cel mai distribuit articol pe Facebook pe ziua de ieri. Articolul intitulat “EXCLUSIV. Comisia Europeana cere Romaniei sa stopeze taierile ilegale” a fost distribuit de peste 2.500 de ori pe reţeaua de Facebook.

Publicitate

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri sunt două articole de HotNews.ro şi unul de pe Romaniatv.net.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Romanialibera.ro, “EXCLUSIV. Comisia Europeana cere Romaniei sa stopeze taierile ilegale”, de Andreea Pocotila

- 2569 share-uri pe Facebook.

2. Romaniatv.net, “Angajatorii care creeaza LOCURI DE MUNCA pentru SEFII DE PROMOTIE ar putea primi stimulente banesti”, de Iulian Tudor

- 376 share-uri pe Facebook.

3. Hotnews.ro, “Conducerea ISU Bucuresti, suspendata/ S-au gasit documentele ce arata ca pompierii stiau ca in cladirea in care se afla Colectiv se desfasurau evenimente cu public”, de G.S.

- 234 share-uri pe facebook.

4. Hotnews.ro, “Klaus Iohannis a promulgat Legea privind majorarea salariilor bugetarilor cu 10%”, de R.M.

- 210 share-uri pe Facebook.

5. Romanialibera.ro, “EXCLUSIV: Judecatorul CSM Norel Popescu are o datorie la Primaria Drobeta Turnu Severin de 19.375 euro, suma scadenta in 2038. Este legal sau e conflict de ineterese?

- 93 share-uri oe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus