Skip to main content

Viaţa liberă, premiată la International Creative Media Award 2015

 

Ziarul Viata libera, prin designerul Cristian Lipan, a fost premiat la cea de-a sasea editie International Creative Media Award (ICMA), una dintre cele mai importante competitii de design de print in zona corporate.

Publicitate

ICMA este o competitie sora cu European Newspaper Award (pentru ziare, la care Viata libera a fost premiata de mai multe ori), organizata de prof. Norbert Küpper, renumitul designer german, prin International Editorial-Design & Research-Forum.

La aceasta editie au intrat in concurs 411 de participanti din 17 tari.

Viata libera a participat la categoria Business Stationery, cu lucrarile pentru celebrarea a 25 de ani de activitate, din decembrie anul trecut. La aceasta categorie, Viata libera a obtinut Award of Excellence pentru designul creat de Cristian Lipan la afise, agenda, calendare, bannere, reclame, diploma si medalia aniversara...

Cristian Lipan si-a trecut astfel in portofoliu cel de-al 41-lea premiu, din cele obtinute in perioada 2004-2015, la European Newspaper Award, International Creative Media Award, Society for News Design si XMA Cross Media Award, pentru design de ziare (Viata libera, Adevarul, Business Standard, Puterea) si produse corporate (reviste, cataloage, logo, business stationery).

Printre tarile castigatoare se numara: Austria, Germania, Elvetia, Belgia, Luxembourg, Olanda, Italia, Slovacia, Romania, Irlanda, Marea Britanie, Singapore, India, Australia, Noua Zeelanda, Canada, USA, Rusia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus