Skip to main content

Dan Cruceru, fost prezentator la Acasă TV, a lansat o platformă pentru tătici

 
Credit Foto: Constantin Antochi - Wedding
Credit Foto: Constantin Antochi - Wedding
Dan Cruceru, fost prezentator la Acasă TV, a lansat www.taticool.eu, o platfomă dedicată tăticilor, „celor care se lasă costumaţi în prinţi sau balauri, în loc să stea la o bere cu băieţii, bărbaţilor care citesc poveşti până adoarme toată casa, în loc să meargă în cluburi”.
Publicitate

Dan Cruceru: „Taticool.eu este o sursă de informaţii pertinente despre creşterea şi dezvoltarea copiilor noştri şi se adresează în principal tăticilor şi viitorilor tătici. Fetiţa mea Sophia este "vinovată" pentru naşterea acestui proiect. De când sunt tată am observat că aveam nevoie de o mulţime de informaţii pe care nu le găseam tocmai uşor, ceea ce m-a determinat să demarez construirea acestei platfome.”

Comunitatea TATICOOL are un website, o pagină de Facebook, o pagină de Instagram şi un canal de YouTube dedicate şi asociate temei.

Carte de vizită:

Dan Cruceru a fost gazda emisiunii „Poveştiri adevărate” de pe postul Acasă TV, până în mai 2014, când conducerea postului a renunţat la producţiile proprii. Anterior, el a fost reporter politic-economic la Departamentul de Ştiri al Prima TV din 2004. După patru ani de teren, Dan Cruceru a ajuns, în 2008, şef al secţiei Politic-Economic. Din septembrie 2009 a devenit prezentator la „Focus Monden”, tot la Prima TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus