Skip to main content

Sorin Kosz, coordonatorul Digi 24 online, pleacă din ianuarie

 
sorin kosz foto
sorin kosz foto

Plecare la vârful echipei online de la Digi 24. Sorin Kosz, coordonatorul departamentului online al staţiei de ştiri, care se ocupa de site-ul postului TV, părăseşte redacţia.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Kosz pleacă de la Digi 24 online de la 1 ianuarie.

Sorin Kosz a coordonat site-ul Digi24.ro aproape un an şi jumătate, venind pe această poziţie în august, anul trecut, după plecarea lui Teodor Tiţă. Anterior, Kosz a condus operaţiunile online ale Realitatea TV timp de trei ani şi jumătate.

Sorin Kosz a lucrat în trecut pentru ziarele locale ale Publimedia, ulterior a devenit publisher la Gandul.info, pentru ca în 2008 să treacă director la Realitatea TV Timisoara.

Contactat de Paginademedia.ro, Sorin Kosz a confirmat plecarea, precizând că el este cel care a făcut propunerea în acest sens:

"Eu mi-am arătat disponibilitatea de a face acest pas în urmă cu o lună şi jumătate, când au apărut mailuri din cazul Gala Bute, în care apărea şi numele meu", a declarat Kosz. (n. red. Este vorba de câteva mesaje dinspre Tudor Breazu către Sorin Kosz, pe când lucra la Realitatea.net). "Trebuie precizat totuşi că tot ce s-a întâmplat atunci, tot ce a ieşit în acele mailuri, a fost în contextul în care Realitatea TV avea un contract cu o instituţie a statului - Ministerul Turismului, cu care producea o rubrică", a explicat Kosz.

"Le-am spus celor de la Digi că, în cazul în care consideră că le cauzează prejudicii de imagine, au demisia mea pe masă", a mai spus Sorin Kosz.

Ce va face în continuare?

"Sunt în discuţii cu un grup de presă, dar am şi alte proiecte personale", a declarat Kosz.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus