Skip to main content

Un concurs al brandului Nivea, peste 1.300 de comentarii pe Facebook

 
Un concurs al brandului Nivea, peste 1.300 de comentarii pe Facebook

Un concurs dedicat sărbătorilor de iarnă lansat de brandul Nivea a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria sănătate & îngrijire personală. Mesajul care explica modul în care internauţii pot participa la concurs şi detalii despre premiile puse în joc a adunat peste 1.300 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria Sănătate & îngrijire personală cu cele mai multe comentarii, Kendra beauty cosmetics, Nashi Argan-Romania şi Magazin Herbagen au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei sănătate & îngrijire personală.

1. Pagina oficiala Nivea Romania, 1341 de comentarii pe Facebook la mesajul:

CONCURS! Deschide cadoul de azi şi îl poţi câştiga pentru cea mai bună surioară! Spune-ne într-un comentariu cui ai vrea să-l oferi (cu tag) şi intri în tragerea la sorţi pentru cele trei pachete de Crăciun NIVEA!

2. Pagina oficiala Kendra beauty cosmetics, 842 de comentarii pe Facebook la mesajul:

‪#‎CONCURS‬! De sărbători, Kendra beauty cosmetics te provoacă să fii strălucitoare cu noile parfumuri Michael Kors Brilliance! E simplu să câştigi unul din cele 6 parfumuri 24K Gold Brilliant. Spune-ne într-un comentariu care sunt produsele tale Michael Kors preferate până pe 23 decembrie.

3. Pagina oficiala Nashi Argan-Romania, 390 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Nashi Argan îţi face sărbătorile mai frumoase! Organizăm un concurs la care poţi câştiga produse Nashi Argan. Ca să participi, trebuie sa dai un share public imaginii de concurs şi să dai tag printr-un comentariu persoanei/persoanelor cu care vei petrece sărbătorile! Prin tragere la sorţi, care va avea loc în 21 Decembrie, poţi câştiga unul din cele 8 premii puse în concurs. Premiile sunt: Cremă de corp Daily Body Cream Nashi Argan ; Ulei de corp Dry Oil Perfect Body; Nashi Argan Nashi Argan Gentle Scrub pentru ten ; 5 pliculeţe cu produse pentru păr Nashi Argan: şampon (30 ml), balsam (30 ml), ulei de argan (10 ml) Baftă!

4. Pagina oficiala Magazin Herbagen, 147 comentarii pe Facebook la mesajul:

CONCURS: Cu 95% materii prime de origine naturală, această mască contribuie la diminuarea ridurilor, hidratarea şi remineralizarea epidermei. Colagenul marin este ingredientul principal care contribuie la reducerea ridurilor,dar care sunt substanţele din compoziţie, care hrănesc pielea uscată şi deshidratată ? ATENŢIE: vor fi luate în considerare la extragerea de astăzi comentariile postate până la ora 17:00.

5. Pagina oficiala Ponderas, 13 comentarii pe Facebook la mesajul:

Carmen a fost operată de domnul doctor Cătălin Copăescu, iar acesta este mesajul ei recent: „Mulţumesc mult domnule doctor, datorită dumneavoastră azi eu şi soţul meu împlinim 8 ani de când ni s-au schimbat vieţile! Dumnezeu să vă dea multă sănătate şi fericire!” Te-ai operat şi tu la medicii Ponderas? Împărtăşeşte cu noi povestea ta! Ne poţi trimite în mesaj privat două imagini cu tine înainte şi după operaţie şi un testimonial.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus