Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran: „Poate te gândeşti mai mult la credit… până nu-l mai iei”, o postare intens distribuită pe Facebook

 
Moise Guran Digi
Moise Guran Digi
BLOGOSFERĂ. Un text semnat de Moise Guran pe blogul Biziday despre credite a fost în topul distribuirilor pe Facebook. Peste 290 de share-uri pe reţeaua de socializare pentru textul „Poate te gândeşti mai mult la credit... până nu-l mai iei” şi porneşte de la planul celor de la Protecţia Consumatorilor care vrea să impună reguli noi pentru încheierea contracului de credit.
Publicitate
O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Biziday.ro,“Poate te gândeşti mai mult la credit… până nu-l mai iei”, - 292 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Proiectul celor de la Protecţia Consumatorului pare să urmărească o mai bună informare a românului care se prezintă la bancă nerăbdător să ia un credit cu care să îşi cumpere casă, bucuros nevoie mare că se încadrează la venituri, grăbit peste poate să nu depăşească termenele din antecontract şi, eventual, sătul de hârtii, avize, certificate, obosit de birocraţia infernală pe care o presupune azi achiziţia unei locuinţe şi, mai ales, a uneia prin credit.”

2. Bloguri Adevarul, “Simona Halep. Înfrângerea”, de Catalin Striblea, - 199 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Simona Halep nu e datoare nimănui, în afară de sine. Simona Halep ştie cel mai bine ce i s-a întâmplat. Simona Halep nu acceptă să fie judecată. Şi nu aş fi scris dacă ieri de dimineaţă, într-o dugheană din centrul Bucureştiului, o doamnă vânzătoare şi soţul ei nu ar fi urmărit pe ecranul unui laptop turneul de la Melbourne, cu semne clare că ştiu despre ce vorbesc.”

3. Tolo.ro, “Mutu, găletuşa electorală a lui Maior”, - 134 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Transferul lui Mutu la ASA e ultima găselniţă de imagine a viceprimarului Claudiu Maior. În loc să dea cizme de cauciuc şi găleţi, el îl dă votanţilor pe Adi Mutu.”

4. iDevice.ro, “Vodafone Romania a demonstrat fragilitatea unui sistem lacom si vulnerabil”, - 130 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„N-as putea sa va spun daca Vodafone a gandit de la bun inceput campania Vorbesti, Net primesti ca o metoda de a face bani pe spatele lacomiei Orange, Telekom si Digi Mobil, insa rezultatul final a fost o demonstratie a faptului ca a fi lacom nu este totdeauna profitabil.”

5. Bloguri Adevarul, “Cazul Vintilă Horia: „criminal de război“? Interviu cu Basarab Nicolescu”, de Cristina Hermeziu, - 111 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„În timp ce Cristina Horia, fiica scriitorului de la Madrid, face demersuri juridice pentru anularea sentinţei Tribunalului Poporului din 1946, prin care Vintilă Horia a fost condamnat pentru „crime de război”, Institutul „Elie Wiesel”, invocînd Legea 217/2015, cere retragerea titlului de cetăţean de onoare, conferit post mortem, cu ocazia centenarului scriitorului.”

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus