Skip to main content

Dan C. Mihăilescu revine, cu susţinere de la eMag

 
Dan C. Mihailescu
Dan C. Mihailescu

Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu va fi relansată, cu susţinere dinspre eMag, într-un eveniment care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Publicitate

Potrivit unui anunţ trimis de agenţia care se ocupă de eveniment, "Dan C. Mihailescu intoarce pagina spre o noua emisiune".

Anunţul nu precizează unde va fi difuzată emisiunea prezentată de Dan C. Mihăilescu: la un post TV sau pe online, doar că, în cadrul evenimentului, "noul format al emisiunii va fi prezentat detaliat de Dan C. Mihailescu si Iulian Stanciu, CEO al eMag".

Reamintim ca, la sfarsitul anului trecut, Pro TV a renunţat după 15 ani la emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea. Potrivit criticului literar, care a facut anuntul pe blog, principala problemă a fost sursa de finanţare. Criticul preciza că şefa Ştirilor Pro TV a lăsat deschisă o cale de revenire, cu condiţia găsirii „unei surse credibile şi «cu blazon» de sponsorizare, de talia BNR, BOR, British Council şi altele asemenea. Ceea ce, pe unul nedotat socialmente şi financiar ca mine, îl depăşeşte în chip flagrant."

Emisiunea care a fost scoasă de Pro TV din grilă avea o medie de peste 400.000 de telespectatori pe minut, la nivelul întregii ţări. Cifra reprezintă media emisiunilor cu Dan C. Mihăilescu difuzate de Pro TV în perioada 1 ianuarie – 4 decembrie. La oraşe, în acelaşi interval, audienţa programului a fost de 222.000 de telespectatori pe minut, adică 2,2 rating.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuliana Iuliana
    Felicitari eMag-ului!! Asta numesc eu un business matur, cel care isi permite sa finanteze si emisiuni de cultura!

Trimite un comentariu

sus