Skip to main content

Mesajul deputatului Bogdan Diaconu despre intrarea României în Spaţiul Schengen, sute de comentarii pe Facebook

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cele mai comentate postări. Declaraţia deputatului Bogdan Diaconu despre intrarea României în spaţiul Schengen condiţionată de "acceptarea invaziei imigranţilor musulmani" a fost cea mai comentată postare de pe Facebook din categoria politic, în perioada 8 - 11 ianuarie, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Postarea în care Diaconu îi întreabă pe internauţi cum văd intrarea în Schengen cu condiţia acceptării imigranţilor a adunat peste 620 de comentarii pe reţeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Traian Băsescu, Alina Gorghiu şi Elena Udrea au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 627 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Merkel i-a condiţionat lui Cioloş intrarea României în Spaţiul Schengen de acceptarea invaziei imigranţilor musulmani. Voi ce alegeţi: intrarea în Schengen cu cotele de musulmani cu tot sau să respingem cotele obligatorii, iar Germania să ne pedepsească şi să ne ţină în afara Schengen?

2. Pagina oficiala Traian Basescu - 346 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fratele meu, Mircea Băsescu, a primit în primă instanţă o pedeapsă grea, la 4 ani de închisoare cu executare. Cu siguranţă, nu voi comenta decizia instanţei. Sunt însă convins că, la Curtea de Apel, într-un complet de doi judecători, probele aflate la dosar vor putea fi analizate şi interpretate corect, dîndu-se şansa unei decizii în deplină concordanţă cu adevărul. PS - Sunt convins că ÎNSCENAREA lansată public de Antena 3 nu va rezista şi la Curtea de Apel. În filmuleţ, fratele meu vorbea despre banii care AU AJUNS la el spre a fi daţi păgubiţilor din parte celui care i-a luat de la păgubiţi şi nu despre banii pe care I-A PRIMIT el pentru a face un presupus trafic de influenţă.

3. Pagina oficiala Alina Gorghiu – 311 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Astăzi mi-am propus să am o discuţie onestă şi realistă cu tinerii liberali, despre situaţia tinerilor din România şi importanţa educaţiei pentru viitorul lor. Cifrele spun totul: un sfert din tinerii sub 25 de ani nici nu lucrează, nici nu studiază; 82% dintre tinerii din România consideră ca şcoala nu îi pregăteşte pentru piaţa muncii; 60% dintre tineri nu îşi permit o locuinţă; numai 1% dintre tineri decid să îşi deschidă o afacere pe cont propriu; o treime dintre tineri nu fac sport niciodată. Totul porneşte de la educaţie, iar sistemul nostru educaţional are mare nevoie să fie scuturat de praf: şcoala trebuie să-şi recapete prestigiul, trebuie să ajute tinerii să se dezvolte sănătos, să-i pregătească să devină cetăţeni responsabili şi să le faciliteze drumul către un loc de muncă bine plătit. În câteva minute voi fi la Şcoala Politică de la Sinaia, organizată de Comisia de educaţie a TNL.

4. Pagina oficiala Elena Udrea - 261 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Probabil deloc intamplator, patru dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut si sunt in viata mea, sunt Capricorn, nascute astazi. Caractere puternice, curaj, onoare, loialitate, prietenie...calitati cu atat mai importante acum, cand ne coplesesc lasitatea, tradarea, invidia, ipocrizia, lichelismul. Tot deloc intamplator, sunt femei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bai, Scama! Bai, Scama!
    Da' tu, din Botswana, de-al cui esti, mai?
  • Politic Scam Politic Scam
    Un articol care face deosebirea intre politicienii care alearga dupa cat mai multe aprecieri ale paginii lor oficiale, intrecandu-se intre ei in sute de mii de like-uri, si cei ai caror prieteni, desi mai putini ca numar, interactioneaza efectiv cu postarile si sunt interesati cu adevarat de pagina pe care au apreciat-o. Din pacate, utilizatorii de Facebook vor aprecia ca fiind mai credibile postarile paginilor primei categorii de oameni politici, tocmai din cauza numarului mare de "prieteni".

Trimite un comentariu

sus