Skip to main content

TVR 1 va difuza vineri un reportaj realizat de Irina Păcurariu despre cazul Bodnariu

 
TVR 1 va difuza vineri un reportaj realizat de Irina Păcurariu despre cazul Bodnariu

Televiziunea Română va difuza vineri un reportaj de 50 de minute pe care jurnalista Irina Păcurariu l-a realizat în Norvegia, despre controversatul caz Bodnariu.

Publicitate

Reportajul ”În numele copilului” va fi difuzat începând cu ora 21.00, în locul filmului ”Bărbatul de la Hotelul Ritz”, o dramă cu Perry King în rol principal, care era programat iniţial pentru vineri seara la TVR 1.

Materialul jurnalistic realizat de Irina Păcurariu prezintă povestea familiei care a rămas fără cei cinci copii, după ce autorităţile norvegiene au acuzat părinţii (tatăl e de origine română) de rele tratamente aplicate minorului.

Irina Păcurariu, despre reportajul realizat în Norvegia:

"Marius Bodnariu chiar si-a inchis de ceva vreme si contul de FB, cand a realizat ca nu isi stie vecinii. S-au stabilit la o margine de fiord unde lumea sta atarnata dincolo de oricare timp. Voia sa nu-l stie nimeni si acum il stiu toti. E obosit, plans, pus pe tava, sub lupa. E un tata fara rost si fara copii. Ii batea? E somer? E dintr-o secta periculoasa? Are obiceiuri barbare? Prea crestin? Puteti sa ma intrebati, cum unii au si facut-o, in orice fel. Povestea e lunga, absurda, anapoda. Si o s-o spun, in curand si la tv. Deocamdata, dupa o zi de schimbat avioane si mai mult de 1000km, doar atat: Marius are pentru copiii lui ceea ce nu apare in nici o ancheta sau raport norvegian Barnevernet, are ceva care se numeste iubire, o infinita iubire", a scris jurnalista TVR pe pagina ei de Facebook.

Irina Păcurariu a plecat săptămâna trecută în Norvegia pentru a realiza un interviu cu Marius Bodnariu, tatăl celor cinci copii luaţi de autorităţile norvegiene.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus